Romelu Lukaku a fost cel mai important marcator al campioanei Italiei în sezonul trecut de Seria A, cu 24 de goluri marcate pentru Inter. De când a venit în Italia, Lukaku și-a regăsit forma, după o perioadă nu foarte bună la Manchester United.
Evoluțiile bune ale belgianului au atras atenția oficialilor de pe Stamford Bridge, care vor să îl readucă pe atacantul de 28 de ani. În perioada 2011-2014, Lukaku a fost jucătorul lui Chelsea, dar a fost mai mult împrumutat la West Bromwich Albion și Everton. În iulie 2014, Chelsea l-a vândut pe belgian la Everton în schimbul a 28 de milioane de lire sterline.

Inter a refuzat oferta de 100 de milioane de euro

Premier League
Vedetele din Premier League vor să se renunțe la VAR!
02/10/2022 LA 07:47
Inter Milano a ieșit campioană în sezonul trecut de Serie A, punând capăt seriei de 9 titluri la rând a celor de la Juventus. Cu toate acestea, echipa nu trece prin cea mai bună perioadă din punct de vedere financiar. Din acest motiv, Antonio Conte, antrenorul cu care Inter a reușit să câștige titlul sezonul trecut, a părăsit echipa în luna mai. Acesta a fost înștiințat de conducere că Inter nu are resursele necesare pentru a avea un buget de transferuri mare.
Problemele financiare de la Inter îi obligă pe italieni să facă un profit cât mai mare în urma unor eventuale transferuri. Astfel, oferta de 100 de milioane de euro făcută de cei de la Chelsea este considerată prea mică de cei din conducerea lui Inter. De asemenea, se pare că Lukaku se simte foarte bine în Italia și este pregătit să înceapă noul sezon în tricoul campioanei.
Premier League
Erling Haaland, lăsat perplex de Guardiola! "E o nebunie, nu înțeleg cum e posibil așa ceva"
01/10/2022 LA 12:30
Premier League
Brazilianul Richarlison, explicațiile trecerii sale de la Everton la Tottenham!
17/09/2022 LA 09:47