Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Chelsea vrea să îl aducă înapoi pe Lukaku, dar Inter a refuzat oferta de 100 de milioane de euro

Alex Masgras

Publicat 03/08/2021 la 14:07 GMT+3

Chelsea a început negocierile pentru Romelu Lukaku, dar clubul londonez s-a lovit de pretențiile financiare ridicate ale celor de la Inter.

Romelu Lukaku wechselte 2019 von Manchester United zu Inter

Credit imagine: Getty Images

Romelu Lukaku a fost cel mai important marcator al campioanei Italiei în sezonul trecut de Seria A, cu 24 de goluri marcate pentru Inter. De când a venit în Italia, Lukaku și-a regăsit forma, după o perioadă nu foarte bună la Manchester United.
Evoluțiile bune ale belgianului au atras atenția oficialilor de pe Stamford Bridge, care vor să îl readucă pe atacantul de 28 de ani. În perioada 2011-2014, Lukaku a fost jucătorul lui Chelsea, dar a fost mai mult împrumutat la West Bromwich Albion și Everton. În iulie 2014, Chelsea l-a vândut pe belgian la Everton în schimbul a 28 de milioane de lire sterline.

Inter a refuzat oferta de 100 de milioane de euro

Inter Milano a ieșit campioană în sezonul trecut de Serie A, punând capăt seriei de 9 titluri la rând a celor de la Juventus. Cu toate acestea, echipa nu trece prin cea mai bună perioadă din punct de vedere financiar. Din acest motiv, Antonio Conte, antrenorul cu care Inter a reușit să câștige titlul sezonul trecut, a părăsit echipa în luna mai. Acesta a fost înștiințat de conducere că Inter nu are resursele necesare pentru a avea un buget de transferuri mare.
Problemele financiare de la Inter îi obligă pe italieni să facă un profit cât mai mare în urma unor eventuale transferuri. Astfel, oferta de 100 de milioane de euro făcută de cei de la Chelsea este considerată prea mică de cei din conducerea lui Inter. De asemenea, se pare că Lukaku se simte foarte bine în Italia și este pregătit să înceapă noul sezon în tricoul campioanei.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo