Echipa de pe Stamford Bridge nu a emis pretenții la cucerirea titlului sezonul trecut, deși a avut un start foarte bun de an. Trupa lui Tuchel s-a aflat foarte aproape de Manchester City și de Liverpool după primele etape de anul trecut, însă Chelsea nu a putut menține un ritm constant pe parcursul întregului campionat.
Ben Chilwell a analizat situația lui Chelsea și și-a comparat echipa cu grupările conduse de Klopp și Guardiola: "City și Liverpool au setat standardele pentru ultimele cinci sezoane poate, orie altă echipă din campionat aspirând la acest lucru. Fiind un jucător al lui Chelsea, aș spune că am fost cel mai aproape de ei și că avem aspirația de a ajunge la același nivel cu ei.
Am arătat în mici rânduri în sezonul trecut că putem concura cu ei, dar este vorba despre ritmul pe care l-au arătat, nu a durat un singur sezon, au făcut-o în fiecare stagiune în ultimii cinci ani. Acolo încercăm să ajungem. Am avut conversații în trecut în vestiar, cu jucătorii și cu staff-ul, ritmul e lucrul de care avem nevoie acum."
Premier League
Timo Werner, mesaj emoționant după despărțirea de Chelsea! Marea dorință a germanului
ACUM 6 ORE

Chilwell, despre valoarea echipei sale

Fundașul englez a amintit de momentele bune ale echipei sale din trecut și și-a lăudat colegii:"Avem talent în echipă. Am arătat asta în Champions League acum doi ani. Am arătat asta în prima jumătate a sezonului anul trecut, când am fost sus. Am învins-o pe Juventus cu 4-0 în Champions League. Doar avem nevoie de ritmul pe care Liverpool și City îl au."
Citește și:
Chilwell a revenit la antrenamente înainte de program, pentru a-și începe pregătirea pentru noul sezon. Jucătorul de 25 de ani a ratat o bună parte a sezonului trecut, din cauza unei accidentări provocată de o ruptură la ligamentele încrucișate. Fundașul se va alătura lotului lui Tuchel pentru turneul de pregătire din Statele Unite.
Fostul jucător al lui Liverpool a ajuns pe Stamford Bridge în vara anului 2020 și a înregistrat 55 de partide în tricoul "albaștrilor", perioadă în care a marcat șapte goluri și a oferit opt pase decisive.
Premier League
Guardiola, uimit de Haaland după debutul în Premier League! "Acum o săptămână nici nu se adaptase"
07/08/2022 LA 19:39
Premier League
Erling Haaland, încântat după debutul în Premier League: "E un moment important pentru mine"
07/08/2022 LA 18:43