Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Christian Eriksen ar vrea să joace din nou în Champions League! Ce a spus despre viitorul său după meciul cu Everton

Bianca Dumitru

Publicat 16/05/2022 la 12:22 GMT+3

Christian Eriksen, reîntors în Premier League după problemele la inimă pe care le-a avut, vrea să facă pasul de la Brentford la o echipă mai puternică. Danezul a anunțat că își dorește să joace din nou în Champions League.

Brentford, 2 goluri în 2 minute cu Everton, care continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare

Christian Eriksen a fost protagonistului unui moment emoționant la Euro 2020, când s-a prăbușit pe teren, în timpul meciului Danemarca - Finlanda, după ce a suferit un infarct. Mijlocașul de 29 de ani a fost operat și i s-a implantat un defibrilator, iar medicii i-au dat ulterior voie să joace din nou fotbal.
Eriksen nu a putut să rămână, însă, la Inter din cauza regulilor din Italia referitoare la sportivii care au probleme cardiace. Dar danezul și-a găsit echipă rapid și a semnat cu Brentford în ultima zi a perioadei de mercato din iarnă.
După revenirea în Premier League, mijlocașul a reușit evoluții foarte bune, prin care a atras atenția mai multor cluburi de top. Duminică seară, la finalul meciului dintre Brentford și Everton, Eriksen a dezvăluit că are mai multe oferte, urmând să ia o hotărâre cu privire la viitorul său.
Fotbalistul a mărturisit că ar vrea să joace din nou în cea mai importantă competiție intercluburi de pe continent, dar a spus că acesta nu va fi un amănunt care va cântări foarte mult în decizia sa.
"Am oferte și opțiuni diferite, pe care le iau în considerare, și apoi voi lua o decizie. Mi-ar plăcea să joc din nou fotbal în Champions League. Știu cât de distractiv este, dar nu este o prioritate pentru mine", a declarat Christian Eriksen.
Citește și:

Eriksen le-a atras atenția granzilor din Premier League

Christian Eriksen a reușit, la începutul lunii aprilie, primul său gol de la revenirea în Premier League, înscriind în victoria obținută de Brentford pe terenul celor de la Chelsea, scor 1-4.
picture

Chelsea, "pulverizată" de Brentford! Eriksen & Co., victorie uriașă pe Stamford Bridge, 4-1

În urma acelei reușite, jurnaliștii din Anglia au scris că fotbalistul de 30 de ani le-ar fi atras atenția celor de la Manchester United și Tottenham, care îi monitorizează situația, intenționând să-i facă o ofertă la finalul acestui sezon.
Potrivit Daily Mail, cele două cluburi ar fi interesate să-i obțină semnătura, mai ales că Eriksen ar putea ajunge la oricare dintre ele din postura de jucător liber de contract, înțelegerea sa cu Brentford urmând a se încheia la sfârșitul actualei stagiuni.
Rămâne de văzut ce decizie va lua danezul, care este dorit în continuare și de oficialii lui Brentford. Aceștia vor ca Eriksen să-și prelungească contractul cu ei, arătându-se impresionați de contribuția sa.
"În decizia oricărui fotbalist de a se transfera sunt luate în considerare o mulțime de aspecte. La fel va fi și pentru Christian. Îl cunosc destul de bine și știu că un lucru la care se pricepe este să se bucure de moment. Și cred că acum se bucură foarte mult de ce trăiește. Deci nu ne gândim prea mult la ce se va întâmpla peste două sau trei luni", a declarat șeful clubului, Thomas Frank, în urmă cu circa o lună și jumătate.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo