În urmă cu câteva luni, Christian Eriksen a fost la un pas de moarte, când a suferit un stop cardio-respirator în timpul duelului dintre Danemarca și Finlanda de la EURO 2020. Danezul a scăpat miraculos, dar la vremea respectivă era aproape sigur că a sa carieră este terminată.
Totuși, starea sa fizică s-a îmbunătățit foarte repede și danezul a decis că nu și-a spus ultimul cuvânt în fotbalul mare. Nemaiputând să-și continue cariera în Italia, mijlocașul și-a reziliat contractul cu Inter și chiar dacă a avut mai multe oferte a preferat să joace până în vară la Brentford.
După ce a jucat în unele meciuri amicale și a a juns la o formp fizică optimă, Eriksen este gata să-și facă revenirea oficială. Conform antrenorului Thomas Frank, aceasta se va produce la partida dintre Brentford și Newcastle, una extrem de importantă pentru lupta de evitare a retrogradării din Premier League.
Premier League
3 cluburi din Premier League, pe urmele unui jucător de la Barcelona! Cine a demarat discuțiile
19/05/2022 LA 07:21
"Eriksen va fi în lot și va intra mâine pe teren. Este o zi mare pentru noi toți, dar mai ales pentru Christian și familia lui", a spus Thomas Frank la conferița de presă de dinaintea partidei.
Citește și:

Campionatul Mondial din Qatar, obiectivul lui Eriksen

La începutul acestui an, Christian Eriksen a oferit un interviu pentru publicația daneză DR, în care a vorbit despre planurile sale în fotbal. Pentru mijlocașul danez, Campionatul Mondial din Qatar de la finalul acestui an este un obiectiv, visul său fiind să joace din nou pentru echipa națională.
"Scopul meu este să joc la Cupa Mondială din Qatar. Vreau să mai joc. Asta a fost în mintea mea tot timpul. Este un obiectiv, un vis. Dacă voi fi selecționat, este altceva. Dar este visul meu să mă întorc. Și sunt sigur că mă pot întoarce, pentru că nu mă simt diferit. Fizic, am revenit în formă maximă. Acesta a fost obiectivul meu și mai e ceva timp până la Cupa Mondială. Așa că până atunci voi juca fotbal și voi demonstra că am revenit la același nivel.
Visul meu este să mă alătur echipei naționale și să joc din nou pe Parken. Să demonstrez că acel stop cardiac a fost o întâmplare. Vreau să demonstrez că am trecut mai departe și că pot juca din nou la echipa națională. Din nou, depinde de antrenor să îmi evalueze nivelul. Dar inima mea nu este un obstacol", a spus Eriksen la începutul lunii ianuarie.
Premier League
Mbappe, surclasat la un capitol la care excelează! Cine e "regele driblingurilor" în Europa
18/05/2022 LA 15:29
Premier League
Scandal uriaș la Arsenal, după eșecul cu Newcastle! Unul dintre lideri și-a făcut praf coechipierii
17/05/2022 LA 08:03