Liverpool s-a impus pe teren propriu în fața lui Everton, scor 2-0, în derby-ul din a 34-a etapă a Premier League. Golurile victoriei au fost marcate de Andrew Robertson și Divock Origi, dar un alt jucător a atras toate privirile.
Potrivit statisticilor, Thiago Alcantara a reușit cu peste 20 de pase mai mult decât toți jucătorii lui Everton, controlând meciul în mare măsură. Ibericul în vârstă de 31 de ani a dat 120 de pase senzaționale dintr-un total de 700 reușite de jucătorii lui Jurgen Klopp, în timp ce întreaga echipă a lui Lampard a înregistrat doar 95 de pase bune.

Liverpool - Everton 2-0. VIDEO Rezumat

Liga Campionilor UEFA
Klopp nu renunță: "Rezervați hotelul pentru finala viitoare!" Ce le-a spus la pauză jucătorilor
ACUM 7 ORE
De altfel, "cormoranii" au dominat întreaga partidă, având o posesie de 83% și de două ori mai multe ocazii de gol decât adversarii lor.
În urma acestei victorii, Liverpool a rămas la doar un punct în spatele lui Manchester City, lupta pentru titlu fiind în continuare extrem de intensă în Premier League.
Citește și:

Luis Diaz a reușit preluarea sezonului

Și Luis Diaz a impresionat în meciul dintre Liverpool și Everton. Columbianul împrumutat de "cormorani" la începutul acestui an a reușit preluarea sezonului:

Luis Diaz, preluarea sezonului în Liverpool - Everton

Până la finalul acestui sezon, echipa lui Klopp le mai are de înfruntat pe Newcastle (în deplasare), Tottenham (acasă), Aston Villa (în deplasare), Southampton (în deplasare) și Wolves (acasă), în timp ce campioana en-titre a Angliei va mai juca împotriva celor de la Leeds (în deplasare), Newcastle (acasă), West Ham (în deplasare) și Aston Villa (acasă).
Liga
Primul pas pe care Real Madrid o să-l facă după finala Champions League! Pentru cine începe asaltul
IERI LA 08:09
Liga Campionilor UEFA
Real Madrid o învinge pe Liverpool și cucerește pentru a 14-a oară trofeul UEFA Champions League
IERI LA 06:05