Harry Kane este subiectul momentului în fotbalul englezesc. Gestul acestuia de a nu se mai prezenta la antrenamentele lui Tottenham - pentru că nu este lăsat la plece la Manchester City – este îndelung dezbătut de toate persoanele care sunt implicate în fenomenul Premier League.
Una dintre persoanele care au fost luate în colimatoriu de fanii lui Tottenham, dar și de alți iubitori ai fotbalului, este fratele și impresarul atacantului: Charlie Kane. Impresarul, proprietar al companiei de management sportiv CK66 Ltd, are un singur client, pe fratele său.

Harry Kane este impresariat de fratele său, Charlie Kane

Premier League
Adama Traore, între Tottenham și Barcelona! Care este prima ofertă pe care Wolves a refuzat-o
ACUM 12 ORE
Până acum Charlie Kane nu era cunoscut publicului larg, dar odată cu tot ce s-a întâmplat în ultimele zile, numele lui a apărut pe buzele tot mai multor persoane. Charlie a devenit rapid ținta a multor critici, ironii și glume pentru modul în care a ales să gestioneze această situație, împreună cu căpitanul naționalei Angliei.
Charlie și Harry Kane sunt blamați pentru modul incorect și nesportiv prin care forțează transferul la Manchester City. Și anume că, mai presus de orice, aceștia s-au angajat să respecte un anumit contract în momentul în care l-au semnat, cu bună știintă. Contractul lui Harry Kane fiind valabil până pe 30 iunie 2024.
Neprezentarea la antrenamente nu reprezintă un mod tocmai corect și elegant de a negocia un transfer. În plus, fanii lui Spurs sunt acum extrem de iritați și dezamăgiți.
Decizia fraților Kane a fost pusă și pe seama faptului că președintele lui Spurs, Daniel Levy, nu își respectă înțelegerea neoficială pe care a făcut-o în urmă cu un sezon: că în această vară atacantul va fi lăsat să plece la Manchester City.
Mai mult, de la un club precum Tottenham te aștepți să nu renunțe atât de ușor la un fotbalist, mai ales la unul care a avut performanțele pe care Harry Kane le-a reușit până acum.
Cu încă 3 ani pe care Kane îi mai are din contract, puterea stă în mâinile lui Daniel Levy.
Premier League
Who’s better | Kepa vs Lloris, duelul etapei cu numărul 23 din Premier League
IERI LA 05:34
Serie A
3 cluburi tari din Europa, pe urmele lui Dybala! Cine se luptă pentru transferul argentinianului
17/01/2022 LA 09:36