Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cine poate fi nr. 2 la Manchester United, dacă Erik ten Hag va fi numit manager pe Old Trafford

Andrei Nicolae

Actualizat 05/04/2022 la 20:36 GMT+3

Steve McClaren, fost antrenor secund al lui Sir Alex Ferguson, este dat de mass-media engleză ca un posibil colaborator al lui Erik ten Hag, în cazul în care acesta va deveni manager pe Old Trafford. În trecut, olandezul a fost secundul lui McClaren la Twente.

Steve McClaren's reign at QPR is over

Credit imagine: PA Sport

De când a părăsit Twente în 2013, Steve McClaren a condus Derby County de două ori, Newcastle și QPR. Acum este în cărți pentru a reveni pe Old Trafford, ca număr 2 pe banca tehnică, în cazul în care Erik ten Hag va fi numit managerul lui Manchester United.
Olandezul a purtat discuții cu oficialii clubului Manchester United, pentru o posibilă colaborare din vară. Și pentru că antrenorul lui Ajax nu a lucrat niciodată în Premier League, candidatul ideal pentru a-i fi ajutor pe banca tehnică ar fi un tehnician cu experiență în competiție.

McClaren, posibil asistent pentru Erik ten Hag la Manchester United

McClaren a mai lucrat în acest rol între 1999 și 2001, sub comanda lui Sir Alex Ferguson, perioadă în care Man United a câștigat titlul în Premier League și Liga Campionilor.
Interesant este faptul că în trecut, la Twente, rolurile au fost inversate. McClaren l-a avut pe Ten Hag ca asistent. În al doilea sezon, 2008/2009, antrenorul englez a câștigat cu Twente campionatul Olandei.
McClaren, care a fost și selecționerul Angliei timp de 18 meciuri în 16 luni din perioada 2006-2007, a câștigat Cupa Ligii cu Middlesbrough în 2004 și a mai antrenat Wolfsburg, Nottingham Forest, Derby County de două ori, Newcastle United și Queens Park Rangers.
Deși United încă ia în considerare și alți candidați pentru postul de manager, inclusiv pe Mauricio Pochettino de la Paris Saint-Germain, Ten Hag (52 de ani) este marele favorit pentru a prelua Man United.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo