De când a părăsit Twente în 2013, Steve McClaren a condus Derby County de două ori, Newcastle și QPR. Acum este în cărți pentru a reveni pe Old Trafford, ca număr 2 pe banca tehnică, în cazul în care Erik ten Hag va fi numit managerul lui Manchester United.
Olandezul a purtat discuții cu oficialii clubului Manchester United, pentru o posibilă colaborare din vară. Și pentru că antrenorul lui Ajax nu a lucrat niciodată în Premier League, candidatul ideal pentru a-i fi ajutor pe banca tehnică ar fi un tehnician cu experiență în competiție.
Premier League
Ilkay Gundogan pleacă de la City după 6 ani și e aproape de a semna cu un alt club uriaș
ACUM 2 ORE

McClaren, posibil asistent pentru Erik ten Hag la Manchester United

McClaren a mai lucrat în acest rol între 1999 și 2001, sub comanda lui Sir Alex Ferguson, perioadă în care Man United a câștigat titlul în Premier League și Liga Campionilor.
Interesant este faptul că în trecut, la Twente, rolurile au fost inversate. McClaren l-a avut pe Ten Hag ca asistent. În al doilea sezon, 2008/2009, antrenorul englez a câștigat cu Twente campionatul Olandei.
McClaren, care a fost și selecționerul Angliei timp de 18 meciuri în 16 luni din perioada 2006-2007, a câștigat Cupa Ligii cu Middlesbrough în 2004 și a mai antrenat Wolfsburg, Nottingham Forest, Derby County de două ori, Newcastle United și Queens Park Rangers.
Deși United încă ia în considerare și alți candidați pentru postul de manager, inclusiv pe Mauricio Pochettino de la Paris Saint-Germain, Ten Hag (52 de ani) este marele favorit pentru a prelua Man United.
Premier League
Cum arată cel mai bun "11" al sezonului în Premier League, în opinia experților
ACUM 3 ORE
Premier League
Scandal uriaș la Arsenal, după eșecul cu Newcastle! Unul dintre lideri și-a făcut praf coechipierii
ACUM 6 ORE