Articol scris de Viviana Moraru
Salah încă nu a semnat prelungirea contractului cu Liverpool, ceea ce ar însemna că va pleca la sfârșitul sezonului următor. Zvonurile în presa britanică susțin faptul că oficialii grupării de pe Anfield nu pot îndeplini condițiile salariale impuse de jucător, Salah cerând un salariu considerabil mai mare decât cel pe care-l câștigă în prezent.
Un posibil înlocuitor pentru Salah la Liverpool ar fi tânărul jucător al lui Arsenal, Bukayo Saka, care se află într-o formă excelentă în acest sezon, cu 8 goluri marcate, contribuind cu pasă decisivă la alte 5. Interesul din partea lui Klopp pentru mijlocașul englez a apărut încă din noiembrie, când managerul declara despre acesta că este ''un jucător tânăr și captivant''.
Premier League
Mohamed Salah, mesaj enigmatic despre continuarea la Liverpool: "Am transmis ce vreau deja!"
08/04/2022 LA 18:54
CITEȘTE ȘI:
În fereastra de transferuri din ianuarie au existat zvonuri legate de o posibilă despărțire a lui Saka de Arsenal, și o eventuală venire pe Anfield, însă acestea nu s-au concretizat și Bukayo a rămas să lupte alături de ''tunari'' pentru un loc de Champions League.
Pe lângă Saka, Jurgen Klopp este interesat de serviciile altui mijlocaș din Premier League. Este vorba despre Raphina, jucătorul celor de la Leeds, care de asemenea a fost asociat cu o mutare pe Anfield în campania de transferuri din iarnă.

''Nu va fi ușor să-l înlocuiești pe Salah''

Jose Enrique, fostul fundaș al celor de la Liverpool, este de părere că Salah este un jucător esențial în echipa lui Jurgen Klopp, și că va fi greu pentru managerul german să găsească un înlocuitor potrivit, în cazul în care egipteanul va părăsi echipa: ''Nu cred că există un jucător precum Salah în acest moment. Sunt mulți jucători buni, precum Raphina de la Leeds, e un jucător de top. Însă Salah are ceva ce nu mulți jucători din lume au'', a declarat spaniolul într-un interviu.
Totodată, acesta este de părere că nu mulți jucători se adaptează stilului lui Jurgen Klopp: ''Thiago încă se adaptează și este un jucător de clasă mondială. Deci nu este ușor să găsești jucătorii potriviți pentru stilul lui Klopp.''
Pe lângă Salah, și Mane și Firmino au contracte până la sfârșitul sezonului viitor, astfel sarcina oficialilor lui Liverpool nu va fi deloc ușoară, ''cormoranii'' putând să-și piardă trei dintre cei mai importanți jucători din ultimele sezoane.
Până atunci, Liverpool se luptă pe trei fronturi: în Champions League s-au calificat în sferturile de finală, în Premier League sunt la 4 puncte distanță de primul loc, ocupat de Man. City, însă cu un meci în minus față de ''cetățeni'', iar în Cupa Angliei urmează să dispute duminică partida din sferturi, împotriva celor de la Nottingham Forest.
Premier League
Salah, de neînduplecat! Starul "cormoranilor" a refuzat prelungirea contractului cu Liverpool
11/03/2022 LA 19:16
Premier League
Liverpool a pregătit un "salariu stelar" pentru Mo Salah! "Cormoranii" sparg banca pentru egiptean
25/12/2021 LA 09:24