Articol scris de Viviana Moraru
Spurs nu a prins un loc în primele patru din Premier League în ultimele două sezoane, însă după venirea lui Conte, acest lucru pare realizabil. Remiza, 2-2, cu echipa lui Klopp, a demonstrat că Tottenham este o echipă solidă, care poate ține piept oricui în acest sezon.
JULES KOUNDE, DISPUTAT DE DOUĂ MARI CLUBURI DIN PREMIER LEAGUE
Premier League
Cum afectează nenumăratele amânări din Premier League fotbalul englez și obiectivele echipelor
ACUM O ORĂ
Londonezii se concentrează acum doar pe Premier League, după ce au ieșit din Conference League, meciul cu Rennes pierzându-l la masa verde.

Tottenham a venit cu un suflu proaspăt și a făcut o figură frumoasă cu Liverpool

După două săptămâni de pauză cauzate de numeroasele teste pozitive din cadrul echipei, Tottenham a venit cu un suflu proaspăt și a făcut o figură frumoasă contra unei candidate la titlu, Liverpool. Neville este impresionat de impactul pe care l-a avut Conte după venirea la club, luna trecută. "Este un manager incredibil. Poți observa influența pe care o are asupra grupului. Este foarte pasionat și disperat să câștige", spune Neville.
https://i.eurosport.com/2021/12/14/3271732.jpg
Totodată, fostul internațional englez consideră că Antonio Conte este dezamăgit că nu a reușit să obțină toate cele trei puncte cu Liverpool, dar mentalitatea de învingător a italianului poate fi suflul de care avea nevoie echipa londoneză pentru a se bate la un loc de Champions League. "Va fi dezamăgit de șansele ratate deoarece cred că și-a montat echipa perfect, dar va fi și mândru de faptul ca are un grup bun de jucători aici. Începusem să ne îndoim de asta în ultimul timp".
Tottenham se află la șase puncte distanță de ultimul loc de Champions League, ocupat de rivalii de la Arsenal, însă au trei partide în minus față de aceștia. Pentru Spurs, următoarea partidă în campionat va fi de Boxing Day, unde vor întâlni acasă pe Crystal Palace.
Premier League
Thomas Tuchel, criticat în Anglia, după ce a găsit scuze pentru forma slabă a lui Chelsea
ACUM 2 ORE
Premier League
Condiția pusă de Cristiano Ronaldo pentru a rămâne la Manchester United și sezonul viitor
ACUM 3 ORE