Kun Aguero a fost printre cei mai importanți oameni ai lui Manchester City în ultimii 10 ani. Clubul l-a răsplătit pe argentinian cu o statuie plasată în apropierea stadionului Etihad, atacantul intrând astfel în categoria selectă a fotbaliștilor care se pot mândri cu asfel de distincții, alături de Vincent Kompany sau David Silva.
City a ales un moment simbolic pentru dezvelirea statuii. Evenimentul a avut loc la împlinirea a fix 10 ani de când Aguero marca în prelungiri contra lui QPR golul care a adus primul titlu pe Etihad după o pauză de 44 de ani. Statuia îl reprezintă pe argentinian fluturând tricoul deasupra capului, exact cum s-a întâmplat în 2012, după unul dintre cele mai celebre goluri din istoria "cetățenilor".
Citește și:
Liga
Real Madrid, 60 de milioane de euro pentru succesorul lui Kroos! Pe cine vor "galacticii" în vară
08/02/2022 LA 12:36

Toni Kroos, reacție amuzantă despre statuia lui Kun Aguero

Cei de la City și Aguero au fost însă luați peste picior în mediul online, mulți fani susținând că statuia seamănă izbitor cu Toni Kroos, jucătorul lui Real Madrid.
Germanul a avut o reacție foarte amuzantă pe marginea acestui subiect. Imediat după dezvelirea statuii lui Aguero, Simon Stone, jurnalist sportiv BBC, a postat pe Twitter o fotografie cu aceasta, alături de textul: "Kun este aici!". Kross a răspuns savuros acelei postări. "Ești sigur?", a scris germanul pe contul personal de Twitter.
Kun Aguero este cel mai bun marcator din istoria lui Manchester City, cu 206 goluri marcate în 390 de meciuri disputate în toate competiţiile. Argentinianul a jucat pe Etihad 10 ani, între 2011 și 2021, perioadă în care a cucerit 15 trofee: 5 titluri în Premier League, o Cupă a Angliei, 6 Cupe ale Ligii Angliei și 3 Supercupe.
În 2021, Aguero a plecat de la Manchester City și a semnat gratis cu Barcelona. Din nefericire, atacantului i s-au descoperit probleme serioase la inimă și a fost nevoit să-și anunțe retragerea la numai 33 de ani, după ce a bifat numai 5 meciuri în tricoul blaugrana.
Ligue 1
PSG, aproape de a transfera un om de bază de la Real Madrid! De ce depinde mutarea
23/01/2022 LA 12:33
Liga
Ancelotti îl vrea la Real Madrid pe mijlocașul său preferat din Anglia, dorit în locul lui Casemiro
11/12/2021 LA 06:37