Cu 10 meciuri amânate în ultima săptămână, inclusiv șase deja din lista de 10 meciuri din acest weekend, cluburile din Premier League își doresc șansa de a discuta opțiunile pentru perioada imediat următoare.
Managerii și căpitanii echipelor urmează să organizeze, de asemenea, propriile întâlniri pe tema crizei provocate de coronavirus, informează BBC.
Premier League
Ranieri, înlocuit de un alt veteran! Roy Hodgson, chemat de la "pensie" pentru a o salva pe Watford
ACUM 3 ORE

Cluburile din Premier League intră în ședință. Cum văd managerii situația de criză

Steven Gerrard, managerul echipei Aston Villa, a spus că speră că întâlnirile vor oferi "claritate" pentru mai multe "preocupări şi întrebări fără răspuns". "Toți ne dorim același lucru și vrem ca jocul să continue. Nu am nicio îngrijorare, dar am încredere în Premier League și în oamenii care iau deciziile", a mai spus fostul star de pe Anfield.
Între timp, șeful Premier League, Richard Masters, a scris cluburilor să-și îndemne jucătorii să se vaccineze și a subliniat importanța ca acest sezon să fie dus la bun sfârșit.
https://i.eurosport.com/2021/12/14/3271732.jpg
Zilele trecute, Thomas Frank, managerul echipei Brentford, a fost printre cei mai vocali pe această temă, solicitând ca toate meciurile să fie anulate până pe 26 decembrie, pentru a permite o resetare. Unii consideră că pauza ar trebui să fie mai lungă, dar alții, cum ar fi Jurgen Klopp, nu crede că acest lucru ar trebui să se întâmple: "Nu văd beneficiul pentru a opri Premier League, pentru că ne întoarcem peste ceva timp și va fi în continuare la fel. Dacă am ști că virusul va dispărea astfel, prin întreruperea competiției, atunci eu aș fi primul care s-ar opri și ar pleaca acasă. Și aș așteapta până când dispare. Dar probabil că nu este cazul, deci unde este beneficiul real".
Mikel Arteta, managerul echipei Arsenal, a declarat la rândul lui: "Autoritățile de reglementare vor lua decizia dacă se joacă sau nu un meci, dar cu toții trebuie să înțelegem motivele din spatele lui. Va trebui să găsim o cale. Știam că atunci când am început sezonul, aceastăproblemă legată de coronavirus ar putea fi o posibilitate și sunt sigur că există un Plan A, B și C. Avem nevoie de claritate".
Eddie Howe, managerul echipei Newcastle, a comentat: "Cred că atunci când începi să pierzi jucători din cauza Covid, atunci îngrijorarea mea este că întrecerea devine ușor nedreaptă. Nu cred că cineva vrea să vadă asta. Cel mai mare lucru pe care oamenii vor să-l vadă este o ligă corectă. Cu toții ne dorim ca produsul să continue, sunt disperat să continui eu însumi programul, dar cred că bunăstarea jucătorilor și suporterilor trebuie să fie pe primul loc" .
Premier League
Arsenal se reorientează după ce l-a ratat pe Vlahovic! Arteta vrea un vârf care a costat o avere
ACUM 5 ORE
Premier League
Gerrard vrea să încheie în forță perioada de mercato! Vrea la Aston Villa un jucător de la Liverpool
ACUM 7 ORE