Nick Candy, un dezvoltator imobiliar, este un potențial cumpărător pentru Chelsea, după ce guvernul Marii Britanii a impus sancțiuni împotriva lui Roman Abramovich. Potrivit Sky Sports, acesta a promis că va oferi fanilor Chelsea un loc în Consiliul de Administrație dacă oferta sa de a cumpăra clubul Stamford Bridge va avea succes.
Nick Candy s-a oferit, de asemenea, să ofere finanțare pe termen scurt clubului Chelsea, dacă se confruntă cu o criză de numerar în urma sancționării proprietarului rus.
Premier League
Crystal Palace se teme de jocul de artificii al fanilor lui Everton. Ce decizie ar putea lua clubul
ACUM 14 ORE
Oferta omului de afaceri din Londra ar urma să fie supusă respectării condițiilor stricte impuse de guvern ca parte a licenței acordate săptămâna trecută, care îi permite lui Chelsea să își continue activitatea.

Chelsea riscă să fie penalizată cu 9 puncte după 1 aprilie, dacă intră sub control judiciar

Campioana en-titre a Europei a intrat brusc într-o perioadă de criză, ca urmarea a războiului din Ucraina. Inițial, Abramovich a propus ca gruparea de pe Stamford Bridge să ajungă în grija fundației sale și apoi să-l scoată în mod oficial la vânzare. Lucrurile au luat o altă întorsătură după ce oligarhul rus a fost sancționat de guvernul britanic. Chelsea are o masă salarială de 28 de milioane de lire sterlină pe lună și riscă să ajungă sub control judiciar de la 1 aprilie, caz în care ar putea fi penalizată cu 9 puncte!
Un purtător de cuvânt al Nick Candy a declarat pentru Sky Sports: "Salutăm vestea că vânzarea clubului se va face rapid.Aceasta este o evoluție liniștitoare pentru fani după o săptămână de mare incertitudine. Domnului Candy îi pasă enorm de viitorul clubului și crede că fanii și comunitatea sunt esențiale pentru succesul său continuu.Dacă oferta sa va avea succes, domnul Candy ar pleda pentru ca un reprezentant al fanilor să se alăture Consiliului de Administrație, astfel încât suporterii să devină parte a procesului de luare a deciziilor.
Iar dacă gruparea are nevoie de bani pentru a funcționa pe termen scurt, domnul Candy ar fi bucuros să ajute, să se asigure căare resursele financiare necesare, sub rezerva aprobării guvernului ".
Sursa citată mai spune că Nick Candy plănuiește să fie la meciul Chelsea – Newcastle, programat azi, de la ora 16:00, în direct pe Eurosport 1. Pe lângă dezvoltatorul imobiliar, mai mulți oameni de afaceri și companii și-au manifestat interesul de a cumpăra Chelsea.
Sunt încă multe semne de întrebare în ceea ce privește prețul de vânzare pe care un cumpărător va trebui să-l plătească, destinația încasărilor și orice rol pe care Abramovich îl va avea în determinarea identității celui care moștenește proprietatea clubului. Oligarhul rus a avut Chelsea în mâini aproape 20 de ani.
https://i.eurosport.com/2022/03/10/3335247.jpg
Premier League
Ilkay Gundogan pleacă de la City după 6 ani și e aproape de a semna cu un alt club uriaș
ACUM 15 ORE
Premier League
Cum arată cel mai bun "11" al sezonului în Premier League, în opinia experților
ACUM 17 ORE