Cristiano Ronaldo, îndurerat, nu va juca pentru Man United în partida cu Liverpol. Acest derby vine la doar 24 de ore după ce starul portughez a anunțat căfiul său nou-născut a încetat din viață.
Jucătorul a primit mesaje de susținere din întreaga lume și inclusiv fanii lui Liverpool sunt gata să facă un gest extraordinar. În semn de omagiu pentru teribila pierdere a portughezului, toți fanii prezenți pe Anfield se vor ridica în picioare, în minutul 7 (numărul de pe terenul lui CR7) și vor aplauda.
Premier League
Harry Kane nu mai vrea să plece de la Tottenham! Ce a spus despre colaborarea cu Antonio Conte
ACUM 3 ORE
Manchester United a dezvăluit că Cristiano Ronaldo nu va juca niciun rol în acest joc extrem de important pentru ambele tabere.

Comunicatul lui Man United, ca urmare a dramei pe care o trăiește Cristiano Ronaldo

Într-o declarație pe site-ul oficial, clubul a precizat că toată lumea de la Manchester United și lumea fotbalului îi transmite dragoste lui Cristiano Ronaldo și familiei sale: "Familia este mai importantă decât orice și Ronaldo îi susține pe cei dragi în acest moment extrem de dificil. Ca atare, putem confirma că nu va juca în meciul cu Liverpool de pe Anfield de marți seară și subliniem cererea familiei de confidențialitate. "
Luni seara, Cristiano Ronaldo a anunțat pe rețelele de socializare această dramă pe care o trăiește:
"Cu cea mai profundă tristețe a noastră trebuie să anunțăm că băiețelul nostru a murit. Este cea mai mare durere pe care o poate simți orice părinte. Doar venirea pe lume a fetiței noastre ne dă puterea de a trăi acest moment cu puțină speranță și fericire.
Am dori să le mulțumim medicilor și asistentelor pentru toată îngrijirea și sprijinul oferit de experți. Suntem cu toții devastați de această pierdere și cerem cu amabilitate confidențialitate în acest moment foarte dificil. Băiețelul nostru, tu ești îngerul nostru. Noi te vom iubi mereu."
Această tragedie pentru Ronaldo a venit la numai două zile după ce a realizat un hattrick cu Norwich (3-2).
https://i.eurosport.com/2022/04/18/3357619.jpg
Premier League
Christian Eriksen ar vrea să joace din nou în Champions League! Ce a spus despre viitorul său
ACUM 7 ORE
Premier League
Pep Guardiola, ferm după egalul lui Manchester City cu West Ham! "Pot să vă asigur de ceva"
ACUM O ZI