Tottenham a pierdut pe teren propriu cu Wolves și a ajuns la 3 eșecuri consecutive în Premier League. În acest context, echipa lui Antonio Conte a pierdut serios teren în lupta pentru un loc de Champions League, fiind momentan pe locul 8, cu menționea că londonezii au 3 meciuri restante.
La finalul partidei de pe Tottenham Stadium, Antonio Conte s-a arătat dezamăgit de atitudinea jucătorilor săi. Italianul a pus accept pe lipsa mentalității de învingător, pe care nu a regăsit-o la fotbaliștii lui Spurs.
Citește și:
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 38-a din Premier League
23/05/2022 LA 06:08
RONALD ARAUJO, COMPORTAMENT JOSNIC ÎN DERBY-UL BARCELONEI! XAVI, REACȚIE DE MARE CARACTER LA FINAL

Conte a făcut apel la fani să aibă răbdare

Conte a subliniat că această mentalitate nu se poate cumpăra, ci doar construi în timp. De asemenea, tehnicianul a făcut apel la fani să fie alături de echipă, după ce aceștia i-au huiduit serios pe jucători în timpul meciului cu Wolves.
"Problema este că nu poți cumpăra o mentalitate de învingător, poți doar să o construiești în munca de zi cu zi. Nu este nimic sigur sub acest aspect.Sunt jucători care sunt mai deschiși în această privință. Unii au nevoie de mai mult timp pentru a înțelege asta. O mentalitate câștigătoare, după părerea mea, înseamnă să fii gata să ucizi pentru a trăi. Să ai întotdeauna o dorință mai mare decât adversarul tău. Dacă înțelegi asta, înfrângerea ar trebui să te doară foarte mult. Nu e deloc simplu.
În acest moment trebuie să fim realiști și să fim împreună. Fanii noștri trebuie să înțeleagă că trebuie să aibă răbdare până vom construi o echipă care să le ofere satisfacțiile cu care erau obișnuiți în trecut.Lucrăm foarte mult cu jucătorii - există un angajament mare, dar nu este suficient. Trebuie să așteptăm și să construim, pas cu pas. Este important să fim realiști.", a spus Conte, citat de Daily Mail.
Pentru Tottenham urmează un meci infernal, pe terenul campioanei Manchester City. Partida va fi sâmbătă, de la ora 19:30, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Premier League
Harry Kane nu mai vrea să plece de la Tottenham! Ce a spus despre colaborarea cu Antonio Conte
16/05/2022 LA 13:32
Ligue 1
Nici Zidane, nici Conte! L'Equipe anunță surpriza pregătită de PSG pentru înlocuirea lui Pochettino
13/05/2022 LA 14:12