Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Conte își așteaptă jucătorii să iasă la rampă în noul sezon. Obiectivele antrenorului italian

Andrei Nicolae

Publicat 04/08/2022 la 21:03 GMT+3

Noul sezon de Premier League se apropie de start, iar Tottenham o va întâlni în prima etapă pe Southampton. Antonio Conte, antrenorul lui Spurs, a vorbit despre noul sezon și așteaptă prestații foarte bune din partea elevilor săi, fiind convins că echipa sa a evoluat față de sezonul trecut.

Antonio Conte sulla panchina del Tottenham - Stagione 2022-23

Credit imagine: Getty Images

Tehnicianul italian a preluat echipa din Premier League în luna noiembrie a anului trecut și a reușit să o revitalizeze, obținând cu Spurs un loc de Champions League. Conte a vorbit înaintea debutului de sezon cu Southampton despre formația sa, care a beneficiat de câteva transferuri interesante.
Managerul lui Tottenham a declarat că jucătorii vor fi nevoiți să își arate valoarea pentru a demonstra că merită un loc în echipa sa.
"Ei trebuie să mă facă fericit. Ați înțeles? Cu performanțele lor, pentru a mă face să mă gândesc care este jucătorul mai bun. Ați înțeles? Trebuie să mă facă mulțumit, ok", a afirmat prompt italianul, citat de Daily Mail.
Citește și:

Conte crede în evoluția lui Spurs

Italianul a vorbit de asemenea și despre schimbările care s-au produs la club de când a devenit antrenorul lui Tottenham, iar acesta vede lucruri pozitive. Când a fost întrebat de reporteri care sunt obiectivele sale pentru acest sezon, Conte a răspuns râzând: "De ce să nu câștigăm Champions League și Premier League."
Italianul a oferit în continuare un răspuns pragmatic, care demonstrează experiența sa vastă de antrenor. Conte a cucerit titlul de campion cu trei echipe diferite, Inter, Juventus și Chelsea, ultimul succes având loc în urmă cu un an.
"Obiectivul meu și al clubului este să încercăm să continuăm să ne dezvoltăm, să dezvoltăm procesul pe care l-am început. Nu înseamnă că dacă ridici un trofeu sau Premier League sau Champions League, sau obții un loc în Champions League, ți-ai îndeplinit obiectivul.
Înseamnă că trebuie să ne îmbunătățim în orice aspect. Experiența mea îmi spune că ne îndreptăm în direcția cea bună, dar în același timp știu că echipa are nevoie de alt pas până să concureze cu echipe de top în Premier League și în Europa."
Antonio Conte și Tottenham încep noul sezon de Premier League sâmbătă, pe teren propriu, în fața lui Southampton.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo