Numirea oficială a lui Antonio Conte la Tottenham este doar o chestiune de timp. Oficialii londonezilor s-au mișcat foarte repede după demiterea lui Nuno Espirito Santo și l-au convins pe Conte să preia echipa.
Italianul este un manager foarte pretențios și e clar că pentru a semna cu Spurs a impus condiții clare privind viitoarea campanie de achiziții. Conte este recunoscut ca fiind omul care vrea să controleze totul în materie de trasferuri la clubul pe care îl antrenează și cu siguranță a primit garanții de la șefii lui Tottenham că va avea toată susținerea în acest sens.
Conform presei britanice, Daniel Levy i-a promis lui Conte un buget de transferuri substanțial: în jur de 150 de milioane de £. Principalele obiective ale tehnicianului ar fi aducerea unui un fundaș central, a unui mijlocaș de creație și a unui atacant.
Fotbal
Antonio Conte a vorbit despre varianta prelungirii contractului cu Tottenham, scadent în iunie 2023
11/11/2022 LA 15:08
Citește și:

Antonio Conte, cu ochii pe 6 jucători importanți din Serie A

Potrivit jurnaliștilor de la Talk Sport, lista italianului este una lungă, iar ea cuprinde 6 fotbaliști care joacă în Serie A. Doi dintre aceștia sunt foși elevi ai lui Conte la Inter, echipă pe care a făcut-o campioana Italiei în stagiunea precedentă. Aceștia sunt Stefan de Vrij și Marcelo Brozovic, ambii piese de bază la gruparea de pe Meazza.
În plus, Conte i-ar viza și pe Federico Chiesa și Matthijs de Ligt, jucătorii lui Juventus. Dacă olandezul nu a avut prestațiile așteptate la "Bătrâna Doamnă" și ar putea fi lăsat să plece, Chiesa a fost unul dintre cei mai buni jucători ai torinezilor în ultima vreme și numai o ofertă de nerefuzat i-ar determina pe șefii "bianconerrilor" să renunțe la el.
Ceilalți doi jucători aflați în vizorul lui Conte ar fi Alessio Romagnoli, căpitanul lui Milan, respectiv Dusan Vlahovic, atacantul care face senzație în tricoul Fiorentinei.
Aplecarea lui Conte spre jucători care joacă în Italia este logică, deoarece îi cunoaște foarte bine și, în plus, transferarea acestora ar putea fi facilitată de relațiile excelente pe care le are Fabio Paratici, directorul sportiv de la Spurs, cu echipele din "Cizmă".
Evident că nu toți cei 6 jucători menționați vor ajunge la Tottenham, dar e posibil ca o parte dintre ei să semneze cu gruparea din nordul Londrei, poate chiar în perioada de mercato din iarnă.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Premier League
Antonio Conte a dat de înțeles că se gândește să plece de la Tottenham după eșecul cu Liverpool
07/11/2022 LA 08:22
Premier League
Klopp, impresionat de Salah după victoria cu Tottenham! "Unul dintre cei mai buni atacanți din lume"
07/11/2022 LA 06:38