Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Coutinho ar putea continua în Premier League, dar nu la Aston Villa! Unde este dorit brazilianul

Nicu Savin

Publicat 21/04/2022 la 19:10 GMT+3

Philippe Coutinho a fost împrumutat de Barcelona la Aston Villa până la finalul sezonului, iar gruparea din Birmingham are o opțiune de cupărare. Presa din Spania scrie că echipa lui Gerrard nu-și va permite un transfer definitiv al brazilianului, astfel că Newcastle a intrat pe fir și încearcă să-l achiziționeze.

Philippe Coutinho

Credit imagine: Getty Images

Philippe Coutinho traversează o formă bună la Aston Villa, unde a fost împrumutat până la finalul sezonului de către Barcelona. Formația lui Gerrard are o opțiune de cumpărare definitivă a brazilianului în valoare de 40 de milioane de €, dar se pare că nu o va activa.
Motivul principal este legat nu doar de suma de transfer, ci și de salariul jucătorului. Pentru a 2-a jumătate a acestui sezon, englezii îi achită doar o parte din salariu lui Coutinho, restul fiind suportat în continuare de Barcelona. Astfel, gruparea de pe Villa Park nu are resursele financiare pentru a-l lua definitiv pe Coutinho, iar de acest lucru ar putea profita Newcastle.
Citește și:

Coutinho, dorit insistent de Newcastle

Saudiții care au cumpărat recent clubul de pe St.James' Park au cheltuit deja peste 100 de milioane de € în perioada de mercato din iarnă și sunt dispuși să investească masiv și în vară pentru a-i face lui Eddie Howe o echipă care să se bată pentru locurile de cupe europene.
În aceste condiții, Coutinho este o țintă serioasă, Newcastle având resursele necesare pentru a-i satisface pretențiile financiare jucătorului. Conform Mundo Deportivo, Barcelona oricum nu-l mai vrea și din acest punct de vedere nu ar exista mari probleme. Coutinho mai are contract cu Barcelona doar până în 2023 și ar putea accepta o ofertă de la Newcastle, mai ales dacă aceasta va fi una consistentă din punct de vedere financiar.
De când a revenit în Premier League, Coutinho a jucat 12 meciuri pentru Aston Villa, marcând 4 goluri și oferind 3 assist-uri.
picture

Philippe Coutinho, magic pentru Aston Villa. Gol și pasă decisivă la scurt timp după ce a debutat

Pe lângă Coutinho, Newcastle insistă și pentru transferul lui Dominic Calvert-Lewin. Chiar dacă a avut un sezon sub așteptări, atacantul lui Everton este dorit insistent de Eddie Howe, iar oficalii "coțofenelor" sunt gata să achite în jur de 60 de milioane de € în schimbul său.
Premier League 23, 24, 25 aprilie 2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo