Articol scris de Viviana Moraru
Mikel Arteta, managerul "tunarilor", și-a dat acceptul în ceea ce privește aducerea lui Coutinho pe Emirates, în fereastra de transferuri din iarnă. Potrivit publicației spaniole Sport, agentul brazilianului a călătorit la Londra pentru a purta negocieri cu oficialii celor de la Arsenal pentru o posibilă mutare a lui Coutinho de pe Camp Nou.
Coutinho ar putea ajunge pe Emirates sub formă de împrumut, Barcelona contribuind în continuare la mega-salariul jucătorului de peste 170.000 de euro pe săptămână. Managerul spaniol al lui Arsenal caută să-și întărească echipa în încercarea de a păstra locul de Champions League pe care se află în prezent Arsenal.
Premier League
Coutinho, primul jucător care pleacă de la Barcelona în vară! Ce sumă va plăti Aston Villa
11/05/2022 LA 19:29
"Ar putea fi de ajutor să schimbăm ceva, chiar dacă nu este niciodată ușor. Lucrăm la asta, să înțelegem de ce are nevoie echipa și să găsim soluțiile potrivite", a declarat Mikel Arteta cu privire la perioada de mercato ce se apropie.

Coutinho nu și-a mai găsit forma după plecarea de la Liverpool

Barcelona îl transfera pe Coutinho de la Liverpool, în ianuarie 2018, pentru suma de peste 160 de milioane de Euro. Însă mijlocașul brazilian nu a confirmat pe Camp Nou, fiind măcinat de accidentări și de continua schimbare de antrenori de la clubul catalan.
Cu toate acestea, brazilianul a reușit să câștige Champions League în 2019, în tricoul lui Bayern Munchen, care l-a împrumutat timp de un sezon de la Barca.
Mijlocașul de 29 de ani poate fi o variantă câștigătoare pentru atacul lui Mikel Arteta, dacă managerul spaniol reușește să-l readucă în forma care l-a consacrat în vremea ce evolua la Liverpool.
https://i.eurosport.com/2021/12/27/3277510.jpg
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 28-a din Premier League
08/03/2022 LA 12:36
Premier League
Coutinho, lăudat de o legendă din Premier League: "Va fi una dintre poveștile sezonului"
11/02/2022 LA 17:01