Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristiano Ronaldo a ajuns la 60 de hattrick-uri în carieră! Ce a spus CR7 după Man United – Norwich 3-2

Irina Aldea

Publicat 16/04/2022 la 21:39 GMT+3

Manchester United a obținut sâmbătă o victorie muncită pe teren propriu cu codașa din Premier League, Noriwch. Cristiano Ronaldo i-a salvat pe "diavolii roșii" cu un hattrick de senzație.

Manchester United's Portuguese striker Cristiano Ronaldo celebrates after scoring his third goal during the English Premier League football match between Manchester United and Norwich City.

Credit imagine: Getty Images

Manchester United a părut să fie în control total cu Noriwch la scorul de 2-0, însă "canarii" au revenit și au egalat la 2. Cristiano Ronaldo a reușit să dea lovitura din lovitură liberă și să pună pe tabelă un gol în plus pentru gazde în meciul din etapa cu numărul 33 din Premier League. Deși a intrat pe teren în huiduielile celor din tribune, Ronaldo a plecat acasă cu mingea în uralele suporterilor lui United.
picture

Man United - Norwich 3-2. Cristiano Ronaldo, evoluție de senzație pentru "diavolii roșii"

Portughezul a înscris în minutele 7, 32 și 76 (din lovitură liberă), în timp ce oaspeții au marcat prin Dowell ('45+1) și Pukki ('52). În urma reușitelor din etapa cu numărul 33, Ronaldo a ajuns la 15 goluri și 3 pase decisive în acest sezon al campionatului englez de fotbal. Mai mult, Ronaldo a ajuns la 60 de hattrick-uri în întreaga carieră, cu 5 mai multe decât rivalul său, Leo Messi.
CITEȘTE ȘI:

Cristiano Ronaldo, fericit că a punctat pentru victorie cu Norwich

"Sunt foarte fericit pentru această victorie și pentru faptul că ne-am revenit în Premier League. Cum am mai spus și înainte, recordurile individuale au valoare doar atunci când ne ajută să atingem obiectivele de la echipă, iar hattrick-ul cu numărul 60 din cariera mea este cu atât mai important cu cât ne-a adus cele 3 puncte. Felicitări, băieți, a fost un efort extraordinar din partea tuturor. Nu ne lăsăm bătuți, vom lupta până la final", a fost mesajul lui Cristiano Ronaldo.
picture

Man United – Norwich 3-2.Ronaldo, gol de excepție din lovitură liberă! CR7, hattrick pe Old Trafford

În urma rezultatului din etapa cu numărul 33, Manchester United a acumulat 54 de puncte și s-a apropiat la trei puncte de Tottenham (locul 4, de Champions League), care a pierdut acasă cu Brighton, scor 1-0. De cealaltă parte, Norwich rămâne pe ultimul loc, cu 21 de puncte.
Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo