Manchester United a părut să fie în control total cu Noriwch la scorul de 2-0, însă "canarii" au revenit și au egalat la 2. Cristiano Ronaldo a reușit să dea lovitura din lovitură liberă și să pună pe tabelă un gol în plus pentru gazde în meciul din etapa cu numărul 33 din Premier League. Deși a intrat pe teren în huiduielile celor din tribune, Ronaldo a plecat acasă cu mingea în uralele suporterilor lui United.

Man United - Norwich 3-2. Cristiano Ronaldo, evoluție de senzație pentru "diavolii roșii"

Portughezul a înscris în minutele 7, 32 și 76 (din lovitură liberă), în timp ce oaspeții au marcat prin Dowell ('45+1) și Pukki ('52). În urma reușitelor din etapa cu numărul 33, Ronaldo a ajuns la 15 goluri și 3 pase decisive în acest sezon al campionatului englez de fotbal. Mai mult, Ronaldo a ajuns la 60 de hattrick-uri în întreaga carieră, cu 5 mai multe decât rivalul său, Leo Messi.
Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
ACUM 14 ORE
CITEȘTE ȘI:

Cristiano Ronaldo, fericit că a punctat pentru victorie cu Norwich

"Sunt foarte fericit pentru această victorie și pentru faptul că ne-am revenit în Premier League. Cum am mai spus și înainte, recordurile individuale au valoare doar atunci când ne ajută să atingem obiectivele de la echipă, iar hattrick-ul cu numărul 60 din cariera mea este cu atât mai important cu cât ne-a adus cele 3 puncte. Felicitări, băieți, a fost un efort extraordinar din partea tuturor. Nu ne lăsăm bătuți, vom lupta până la final", a fost mesajul lui Cristiano Ronaldo.

Man United – Norwich 3-2.Ronaldo, gol de excepție din lovitură liberă! CR7, hattrick pe Old Trafford

În urma rezultatului din etapa cu numărul 33, Manchester United a acumulat 54 de puncte și s-a apropiat la trei puncte de Tottenham (locul 4, de Champions League), care a pierdut acasă cu Brighton, scor 1-0. De cealaltă parte, Norwich rămâne pe ultimul loc, cu 21 de puncte.
Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Fotbal
LIVE BLOG Mercato 2022 | Primele mutări importante ale acestei veri! Ce se întâmplă cu Eriksen
ACUM 17 ORE
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 38-a din Premier League
ACUM 21 ORE