UPDATE / Reputatul jurnalist italian Fabrizio Romano anunță că ruptura dintre Ronaldo și Juventus e totală și portughezul le-a cerut șefilor "Bătrânei Doamne" să îl vândă. Oficialii lui Juve așteaptă acum o ofertă concretă a celor de la Manchester City, care se pare că va veni în următoarele ore. Astfel, sunt toate șansele ca Ronaldo să semneze cu campiona Angliei, el ajungând deja la un acord personal în ceea ce privește contractul său. Totul depinde acum de șefii de pe Etihad, care dacă vor oferi 25-30 de milioane de € îl vor avea pe portughez.
Pentru a-și elibera bugetul salarial, "cetățenii" sunt dispuși să-l vândă pe Raheem Sterling dacă va veni o ofertă concretă pe numele internaționalului englez. Altfel, Gabriel Jesus va rămâne în continuare pe Etihad, deși cei de la Juventus și l-ar fi dorit ca monedă de schimb pentru Ronaldo.
Liga Națiunilor UEFA
Messi și Ronaldo, întrecuți de un sârb care a reușit o performanță impresionantă la echipa națională
IERI LA 07:09
UPDATE / Gazzetta dello Sport scrie că Jorge Mendes, agentul lui Ronaldo, a părăsit ședința cu șefii lui Juventus cu misiunea de a veni rapid cu o ofertă concretă de 25 de milioane de €. Oficialii torinezi i-ar fi transmis impresarului portughezului că dacă lucrurile nu se vor mișca foarte repede, Ronaldo va deveni netransferabil. Ca atare, mingea este acum în terenul celor de la City, care trebuie doar să plătească o sumă infimă pentru ei dacă vor să-l aibă pe portughez.
Știrea inițială
Presa din Portugalia anunță că transferul lui Cristiano Ronaldo la Manchester City este foarte aproape de a fi perfectat. Agentul lusitanului a mers astăzi la Torino pentru a discuta cu șefii lui Juventus situația super-starului și se pare că negocierile sunt foarte aproape de a fi finalizate.
În ceea ce privește discuțiile dintre Ronaldo și City, cele două părți au bătut deja palma și spaniolii de sport.es anunță că Pep Guardiola a avut deja o discuție cu portughezul. Astfel, mai rămâne doar ca cele două cluburi să se înțeleagă. Juventus ar dori în jur de 30 de milioane de € în schimbul atacantului, dar formația de pe Etihad vrea să dea la schimb un jucător.
Juventus nu ar spune nu nici acestei variante, dar l-ar dori neapărat pe Gabriel Jesus, fapt cu care Guardiola nu este de acord.
https://i.eurosport.com/2021/08/23/3205801.png

Cristiano Ronaldo, salariu de 15 milioane de € la Manchester City

Cristiano Ronaldo a devenit o opțiune serioasă pentru cei de la Manchester City după ce transferul lui Harry Kane s-a dovedit a fi imposibil de făcut. Cum Guardiola își dorește neapărat un atacant înainte de închiderea ferestrei de transferuri s-a tatonat pista Ronaldo și mutarea este aproape de a fi perfectată.
Portughezul a lăsat să se înțeleagă în ultima vreme că nu mai vrea să continue la Juventus și în meciul din prima etapă a acestui sezon a cerut să fie lăsat pe banca de rezerve.
Presa italiană a scris în ultimele ore că City i-a propus un contract pe doi ani, cu un salariu stagional de 15 milioane de €, unul mai mic decât ceea ce câștigă în prezent la Torino. Totuși, intenția lui Ronaldo de a accepta o ultimă provocare majoră în cariera sa este cât se poate de serioasă.
https://i.eurosport.com/2021/08/23/3205987.jpg
Premier League
Luptă dură pentru noul star al Ucrainei! Șahtior începe licitația de la 50 de milioane de euro
IERI LA 14:41
Serie A
Arsenal vrea să dea o dublă lovitură în iarnă. Planul de 115 de milioane ai lui Mikel Arteta
25/09/2022 LA 05:15