Cristiano Ronaldo a revenit în vara trecută la Manchester United, dar nu și-a putut ajuta echipa să-și îndeplinească niciun obiectiv. "Diavolii" au părăsit prematur Cupa Ligii, Cupa Angliei și Champions League, iar în campionat au terminat pe locul 6, astfel că în sezonul viitor vor juca numai în Europa League.
Presa din Anglia a speculat că acest lucru îl va determina pe Ronaldo să plece de la United în această vară, apărând mai multe zvonuri despre posibilele sale destinații. Se pare totuși că starul de 37 de ani este dispus să rămână pe Old Trafford pentru a pune umărul la redresarea echipei, mai ales că aceasta va intra într-o nouă eră odată cu numirea lui Erik Ten Hag pe banca tehnică.
Citește și:
Premier League
Manchester United încearcă o lovitură de grație, după ce Ronaldo și-a manifestat dorința de a pleca
ACUM 6 ORE

Cristiano Ronaldo: "Sunt foarte fericit să fiu aici"

Într-un interviu acordat site-ului oficial al clubului, Ronaldo a mărturist că este foarte fericit la United, semn că își va duce la bun sfârșit contractul care expiră în vara lui 2023. Lusitanul a tras însă un semnal de alarmă, menționând că lucrurile trebuie să se schimbe pentru ca formația de pe Old Trafford să redevină forța cara a fost în era Ferguson.
"M-am bucurat, desigur, să mă întorc la clubul care mi-a ridicat cu adevărat cariera. A fost de necrezut. Sentimentul a fost extrem de plăcut și am simțit același lucru și din partea suporterilor. Am fost – și încă sunt – foarte fericit să fiu aici.
Cred că Manchester United va fi acolo unde îi este locul. Așa cum am spus mai devreme, uneori este nevoie de timp. Este nevoie de o schimbare, dar cred în continuare", a spus Ronaldo, citat de Daily Mail.
Ronaldo a făcut referire și la recordurile pe care le doboară an de an, insistând că acesta nu este un obiectiv principal pentru el, dar totul vine de la sine: "Recordurile vin într-un mod natural. Nu urmăresc recordurile, dar ele mă urmăresc pe mine. Deci e bine. Este încă motivația mea să continui. Doar muncind din greu voi reuși. Încă am pasiunea pentru joc. Și, desigur, clubul și colegii mei m-au ajutat, așa că trebuie să apreciez toți oamenii din jurul meu".
Imediat după anunțarea oficială a lui Erik Ten Hag pe banca lui United, Ronaldo a avut un mesaj clar, din care a reieșit că abia așteaptă să lucreze cu olandezul, la adresa căruia a avut numai cuvinte de laudă.
În sezonul recent încheiat Ronaldo a fost cel mai bun jucător al lui Manchester United, reușind să marcheze 24 de goluri în cele 38 de partide jucate în toate competițiile. Portughezul a fost inclus pe lista scurtă din care se va alege jucătorul sezonului în Premier League, dar e greu de crezut că le va putea lua fața unor jucători ca De Bruyne, Salah, Mane sau Harry Kane.
Premier League
Viitorul lui Ronaldo ar putea fi anunțat pe 7 iulie! Ce club insistă pentru transferul lui Cristiano
30/06/2022 LA 14:03
Bundesliga
Bayern neagă zvonurile privind posibilul transfer al lui Ronaldo la Munchen în locul lui Lewandowski
25/06/2022 LA 19:29