Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristiano Ronaldo a pierdut o sumă importantă de bani din cauza rezultatelor înregistrate la Manchester United

Bianca Dumitru

Publicat 28/03/2022 la 10:36 GMT+3

Cristiano Ronaldo nu trece prin cea mai bună perioadă a carierei sale la Manchester United. Portughezul, care are cel mai mare salariu din Premier League, a pierdut o sumă uriașă de bani din cauza faptului că nu a reușit să obțină anumite rezultate pentru care ar fi trebuit să primească bonusuri de performanță.

Cristiano Ronaldo von Manchester United

Credit imagine: Getty Images

Cristiano Ronaldo s-a întors la Manchester United la începutul acestui sezon. Deși este golgheterul echipei în Premier League, portughezul în vârstă de 37 de ani a ratat mai multe obiective importante în tricoul "diavolilor roșii", cum ar fi calificarea în sferturile de finală ale Champions League.
Ronaldo a înregistrat și câteva recorduri negative în plan individual, iar acest lucru a dus la pierderea unei sume importante de bani. Potrivit jurnaliștilor din Anglia, lusitanul a rămas fără 6 milioane de euro, pe care ar fi trebuit să le câștige drept bonusuri de performanță.
Suma poate crește până la finalul actualei stagiuni, în funcție de rezultatele pe care Manchester United le va înregistra în Premier League. Echipa lui Ralf Rangnick este, în acest moment, pe locul 6 în clasamentul din campionatul Angliei, cu 50 de puncte.
Cristiano Ronaldo este cel mai bine plătit fotbalist din Premier League, câștigând lunar 2,63 de milioane de euro brut, sumă care îl poziționează pe locul 3 la nivel european. Portughezul este depășit în topul celor mai mari salarii din Europa doar de Neymar și Lionel Messi, cele două vedete ale celor de la PSG.
Citește și:

"CARIERELE LUI MESSI ȘI RONALDO SUNT CA ȘI ÎNCHEIATE!"

Cristiano Ronaldo a fost eliminat din optimile Champions League, Manchester United fiind învinsă de Atletico Madrid. Portughezul nu a reușit să impresioneze în cea mai importantă competiție intercluburi de pe continent, iar Nicolas Anelka a vorbit despre forma în care acesta se află și despre decizia pe care a luat-o în vara anului trecut, când a plecat de la Juventus pentru a semna cu Manchester United.
Fostul atacant francez a spus că atât Ronaldo, cât și Lionel Messi ar fi trebuit să meargă în campionate mai puțin solicitante, pentru a evita situațiile în care se află acum, când, nemaifiind într-o formă excepțională, nu reușesc să impresioneze.
"Carierele lor sunt ca și încheiate și cred că amândoi trebuie să fie fericiți cu ce au realizat în ultimii 15 ani. Au fost peste ceilalți și este normal ca acum să o lase mai moale. Am fost mai surprins de Messi decât de Ronaldo. Mă gândeam că Leo se va descurca fără probleme în Franța, în timp ce Cristiano va întâmpina mai multe dificultăți în Anglia pentru că, din punctul meu de vedere, Premier League este cel mai solicitant campionat din lume.
Amândoi ar fi trebuit să fie mai deștepți. Asta li se întâmplă jucătorilor care vor să joace mai mult decât trebuie. Nu au fost inteligenți. Ar fi trebuit să se gândească să accepte o provocare mai puțin complicată. Trebuie să iei deciziile corecte pentru a încheia în top. Există jucători care nu ezită să își încheie cariera la 32, 33 sau 34 de ani, tocmai pentru a nu fi ulterior criticați. Eu m-am oprit la 36 de ani, dar la 32 deja jucam în China", a declarat Nicolas Anelka, citat de publicația spaniolă As.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo