Cristiano Ronaldo a revenit pe Old Trafford la finalul perioadei de mercato din această vară. După trei sezoane petrecute la Juventus, portughezul și-a făcut revenirea în Premier League.
Din punct de vedere individual, Ronaldo pare să fie o mutare de succes pentru "diavolii roșii", el marcând 5 goluri în 6 partide. Portughezul a marcat și golul victoriei pentru United în partida din UEFA Champions League contra celor de la Villarreal, chiar în ultimul minut la partidei de pe Old Trafford, dar la partida cu Everton din campionat, când a fost trimis în teren în ultima jumătate de oră, nu a mai reușit să facă diferența.
Acum, după 6 apariții în tricoul lui United, există și voci care spun că Ronaldo nu joacă pentru echipă, ci doar pentru a marca.
Liga
Marile cluburi europene vor să-i dea lovitura Barcelonei! Ce echipă i-a făcut deja o ofertă lui Fati
ACUM 25 MINUTE

Danny Blind a criticat efectul pe care Ronaldo îl are asupra jocului echipei la Manchester United

Fostul jucător și antrenor al celor de la Ajax și al naționalei Olandei nu este impresionat de evoluțiile lui Cristiano Ronaldo de la revenirea pe Old Trafford. În ciuda faptului că acesta are 5 reușite în 6 partide de când s-a întors, Blind consideră că Ronaldo poate face mult mai multe lucruri în beneficiul echipei, acesta neavând un rol activ pe teren.
"Ronaldo nu are un rol activ în echipă. În mod normal, atacanții aleargă de la un fundaș central la celălalt. Lucrul acesta a cauzat probleme de comunicare în echipă. Acum nu mai joacă după tiparul cu care erau obișnuiți. Când mingea a fost pierdută, l-am văzut pe Pogba care dădea indicații să pună toată lumea presiune. Ronaldo nu a făcut asta, el nu este așa. El se gândește doar la goluri și speră ca cineva să recupereze mereu mingea", a spus Danny Blind pentru Sportnieuws.
Pentru Ronaldo urmează acum meciurile de la echipa națională a Portugaliei, alături de care va disputa o partidă amicală contra reprezentativei din Qatar, urmând apoi să dispute împotriva Luxemburgului un nou meci din preliminariile Campionatului Mondial din 2022. După revenirea de la națională, Manchester United va avea parte de o deplasare dificilă în Premier League, pe terenul celor de la Leicester City.
https://i.eurosport.com/2021/09/27/3227714.jpg
Premier League
Tot mai multe voci vor ca Balonul de Aur 2021 să nu ajungă la Messi! Cine e favoritul lui Ferguson
ACUM 2 ORE
Fotbal
CELE MAI IMPORTANTE EVENIMENTE ALE ETAPEI A 8-A DIN PREMIER LEAGUE
ACUM 3 ORE