Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristiano Ronaldo ar putea rata primul meci al managerului Ralf Rangnick la Manchester United

Andrei Nicolae

Actualizat 04/12/2021 la 13:34 GMT+2

Cristiano Ronaldo s-ar fi accidentat în momentul bucuriei de la golul de 3-2 cu Arsenal, pe care l-a marcat dintr-o lovitură de la 11 metri.

Cristiano Ronaldo esulta durante Manchester United-Arsenal - Premier League 2021-22

Credit imagine: Getty Images

Ralf Rangnick își face debutul duminică, de la ora 16:00, pe banca tehnică a echipei Manchester United, într-o partidă pe Old Trafford cu Crystal Palace. Cristiano Ronaldo ar putea rata însă primul joc al managerului german în vârstă de 63 ani.
Portughezul s-a accidentat la genunchi, în timp ce sărbătorea reușita golului de 3-2 cu Arsenal, din ultima etapă din Premier League, relatează mass-media din Anglia. Reușita lui CR7 cu care United a obținut toate cele 3 puncte a venit dintr-o lovitură de la 11 metri.
Cristiano Ronaldo a marcat două goluri cu Arsenal și a ajuns astfel la 12 reușite de când a fost transferat de la Juventus, la finalul lunii august, jumătate în Premier League și jumătate în Liga Campionilor. De la venirea portughezului, Manchester United a adunat patru victorii în campionat, de fiecare dată când jucătorul a înscris.

Cristiano Ronaldo este un jucător pe care Ralf Rangnick pune mare preț

După golul de 3-2 cu Arsenal, Ronaldo a continuat să joace, iar efectele negative ale accidentării nu s-au văzut imediat. Ba chiar a reușind să facă un sprint de aproximativ 12 secunde pe finalul întâlnirii, înainte de a fi înlocuit cu Anthony Martial în minutul 88.
Dacă Ronaldo va fi indisponibil, acest lucru va veni ca o lovitură mare pentru noul manager interimar Ralf Rangnick, care a insistat că nu va fi o problemă în adaptarea starului portughez la stilul de joc pe care îl propune.
"Trebuie să-ți adaptezi întotdeauna stilul sau ideea de joc la fotbaliștii pe care îi ai la dispoziție, nu invers. După ce l-am văzut pe Cristiano cu Arsenal, la vârsta lui nu am observat niciodată un jucător care să fie încă atât de apt din punct de vedere fizic. Este încă un jucător care poate face diferența cu ușurință.
Deci, este vorba despre cum putem dezvolta întreaga echipă, nu doar despre Cristiano. Ce am văzut la Cristiano, el este mai mult decât dispus să facă asta, să-și aducă aportul în echipă. Coechipierii lui vor trebui să facă la fel. Nu este vorba despre pressing doar de dragul de a presa, ci despre controlul jocului. Aceasta este ținta noastră majoră", a declarat managerul german.
Cristiano Ronaldo tocmkai a depășit pragul de 800 de goluri în carieră. El a devenit primul fotbalist profesionist din istorie care a realizat o astfel de performanță.
După ce a ajuns la 801 goluri, starul de pe Old Trafford a postat un mesaj special cu privire la acest lucru, unul din care reiese ambiția sa de a continua să-și îmbunătățească cifrele.
"Sunt foarte fericit că am devenit primul jucător din lume care a reușit mai mult de 800 de goluri. Această călătorie minunată devine de neuitat. Mulțumesc tuturor suporterilor mei pentru că mi-au fost alături. 801 și încă numărăm!", a scris Ronaldo pe contul personal de Twitter.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Program transmisiuni Premier League, etapa 15
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo