Gabriel Agbonlahor, fost jucător în Premier League la Aston Villa, a avut o reacție virulentă la adresa portughezului și chiar la provocat pe Ralf Rangnick să renunțe la Cristiano Ronaldo. "Diavolii roșii" au fost mult sub nivelul lui Newcastle, în ultimul meci din Premier League, care s-a încheiat cu scorul de 1-1, însă trupa aflată pe loc retrogradabil a ratat șansa uriașă de a obține toate cele 3 puncte.
Majoritatea jucătorilor lui Manchester United au fost criticați pentru evoluțiile lor. Cele mai multe critici s-au năpustit aspura lui Ronaldo, care a fost invizibil pe teren și nu a adus niciun plus în dreptul trupei lui Rangnick. Agbonlahor a vorbit cu Football Insider despre lipsta impactului așteptat în urma portughezului.
Premier League
Ronaldo, mesaj sugestiv cu privire la viitorul său! Cum a comentat venirea lui Ten Hag la Man United
14/05/2022 LA 08:56

Cristiano Ronaldo, criticat din toate părțile după meciul slab contra lui Newcastle

"Mi se pare că lui Ronaldo îi pasă doar de golurile lui. A fost îmbufnat tot jocul. Dacă aș fi Rashford, Greenwood sau Sancho, mi-ar fi teamă să șutez. De fiecare dată când șutează, Ronaldo e cu mâinile în aer și strigă: 'De ce nu mi-ai pasat mie?'. Nu prea există armonie în vestiar, iar prestațiile lui Rashford și Greenwood nu mai sunt atât de bune de când Ronaldo a venit.
Nu se pot exprima așa cum și-ar dori, pare că se gândesc: 'Trebuie să îi pasez lui Ronaldo, să îi ofer o șansă de a înscrie'. Înainte de venirea lui Ronaldo, Greenwood era genul de jucător care dribla, care șuta, acum nu mai face asta și este scos la pauză. Dacă eram Rashford, Greenwood sau Sancho aș fi spus: 'De ce trebuia adus aici Ronaldo?'", a spus Gabriel Agbonlahor, pentru Football Insider.

Premier League | Newcastle și Manchester United, remiză în ultimul meci din etapa de Boxing Day

Agbonlahor a mers și mai departe și a declarat că Rangnick ar trebui să se gândească serios să renunțe la portughez, pentru că trio-ul Rashford-Sancho-Greenwood ar fi mult mai eficient fără el: "Ronaldo este un jucător uimitor care a avut o carieră uimitoare, dar nu este același jucător din trecut. United a jucat cel mai bun fotbal al sezonului împotriva lui Chelsea, cu Ronaldo pe bancă. Rashford, Greenwood și Sancho pot forma un trio excelent în atac și pot face și faza defensivă. Dacă antrenorul ar gândi obiectiv, l-ar lăsa pe Ronaldo pe bancă la următorul meci", a încheiat Agbonlahor.
https://i.eurosport.com/2021/12/29/3278044.jpg
Premier League
Ronaldo și Sadio Mane, excluși de pe lista scurtă pentru titlul de Jucătorul sezonului din Anglia
13/05/2022 LA 11:25
Premier League
David Beckham, sfaturi pentru United înainte de sosirea lui Ten Hag! Ce mesaj a avut pentru Ronaldo
09/05/2022 LA 08:23