Erik Ten Hag va fi antrenorul lui Manchester United începând cu sezonul viitor. Olandezul a semnat un contract valabil pe 3 ani, cu posibilitatea de prelungire încă un sezon, iar misiunea sa va fi aceea de a readuce clubul de pe Old Trafford în elita fotbalului englez și european.
Antrenorul a ajuns în Anglia, iar astăzi a susținut prima sa conferință de presă. Pentru început, tehnicianul s-a arătat încântat de aventura care îl așteaptă, dezvăluind că și-a făcut deja un plan pentru ceea ce urmează.
"Astăzi sunt bucuros să vă cunosc pe toți și sunt foarte încântat să fiu aici. Am avut parte de o primire foarte călduroasă aici la club. Abia aștept să lucrez cu voi toți. Aceasta este casa mea și vreau să reușesc.
Premier League
Viitorul lui Ronaldo ar putea fi anunțat pe 7 iulie! Ce club insistă pentru transferul lui Cristiano
IERI LA 14:03
Am încredere pentru că am o senzație bună în legătură cu oamenii din jurul meu și ca urmare a întâlnirilor pe care le am. Avem un plan și acum totul este despre realizarea acestuia", a spus olandezul.
Ten Hag a vorbit și despre transferurile pe care și le dorește la Manchester United și a declarat că nu se gândește, pentru moment, la cucerirea titlului în Premier League, explicând care este obiectivul său.
"Sunt încă în proces de analiză în ceea ce privește transferurile. Aștept cu nerăbdare să lucrez cu acești jucători. În sezonul anterior, această echipă a fost a doua în Premier League și are un potențial uriaș.
Nu mă gândesc la titlu în acest moment. Mă gândesc că acesta este un proiect și are nevoie de timp. Vrem să câștigăm fiecare meci. Mergem de la joc la joc și apoi vom vedea ce se va întâmpla.
Este o ligă fantastică. Am întâlnit deja antrenori uriașe și echipe puternice în Premier League și știu cum să mă descurc în această situație. Dar este clar, Premier League este cel mai puternic campionat din lume și abia aștept să ne luptăm cu celelalte echipe. O să dau totul pentru a o duce pe United acolo unde îi e locul", a adăugat antrenorul de 52 de ani.
Citește și:

Ce așteptări are Ten Hag de la Cristiano Ronaldo

La conferința de presă, Erik ten Hag a vorbit și despre Cristiano Ronaldo. Întrebat dacă starul portughez are vreun rol în planurile sale de construire a noului Manchester United, tehnicianul a răspuns: "Cu siguranță!"
Ulterior, olandezul a adăugat că se așteaptă ca Ronaldo să continue să dea goluri: "Cristiano poate să înscrie mult. Dar mai întâi trebuie să vorbesc cu el, înainte de a vorbi cu voi."
Revenit la începutul sezonului 2021/22 la Manchester United, Cristiano Ronaldo a fost golgheterul "diavolilor roșii" în această stagiune, reușind 18 goluri și 3 pase decisive. Fotbalistul a ocupat locul 3 în clasamentul celor mai buni marcatori din Premier League, fiind depășit doar de Mohamed Salah și Son Heung-Min, care au înscris câte 23 de goluri fiecare.

Man United - Norwich 3-2. Cristiano Ronaldo, evoluție de senzație pentru "diavolii roșii"

Manchester United a încheiat sezonul pe locul 6, cu 58 de puncte, înregistrând 16 victorii, 10 rezultate de egalitate și 12 înfrângeri și având un golaveraj de 57:57.
Bundesliga
Bayern neagă zvonurile privind posibilul transfer al lui Ronaldo la Munchen în locul lui Lewandowski
25/06/2022 LA 19:29
Bundesliga
Ce lovitură plănuiește Bayern! Campioana Germaniei îl vrea pe Ronaldo în locul lui Lewandowski
24/06/2022 LA 08:03