Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristiano Ronaldo, încrezător după victoria cu Tottenham! "Ăsta este Man United"

Bianca Dumitru

Publicat 31/10/2021 la 11:11 GMT+2

Manchester United a obținut prima victorie în Premier League după 4 etape, iar Cristiano Ronaldo a avut o contribuție semnificativă, reușind un gol și un assist în fața celor de la Tottenham. După meci, starul portughez s-a arătat încântat de prestația echipei și i-a luat apărarea lui Ole Gunnar Solskjaer, declarând că nu are antrenorul nicio vină pentru cum se prezintă jucătorii săi.

Cristiano Ronaldo (Manchester United)

Credit imagine: Instagram

Manchester United a obținut sâmbătă seară prima victorie după 4 etape în Premier League, impunându-se cu 3-0 pe terenul celor de la Tottenham. Cristiano Ronaldo a avut un rol important în succesul echipei lui Ole Gunnar Solskjaer, reușind un gol și o pasă decisivă la reușita lui Edinson Cavani.
Portughezul, care a ajuns la 7 goluri înscrise în 11 meciuri de la revenirea la United, a reacționat după victorie pe rețelele de socializare. Fotbalistul a postat pe contul său de Instagram o serie de fotografii din timpul partidei cu Tottenham, notând mesajul: "This is Man United".
Starul de pe Old Trafford a încercat să le transmită astfel fanilor că echipa știe ce așteptări există și că jucătorii vor da totul pentru a obține rezultate din ce în ce mai bune.
picture

Rezumatul meciului Tottenham – Man United. Ronaldo, Cavani și Rashford, goluri pentru "diavoli"

Cristiano Ronaldo sare în apărarea lui Solskjaer

La finalul victoriei cu Tottenham, Cristiano Ronaldo i-a luat apărarea lui Ole Gunnar Solskjaer și a declarat că nu este deranjat de critici, așteptându-se ca echipa să fie pusă sub presiune în momentele în care rezultatele nu sunt la nivelul așteptărilor fanilor.
"Știam că vom avea parte de o săptămână dificilă. Am avut un rezultat pe care nu îl așteptam. Echipa era puțin sub presiune, am fost triști, dar am oferit un răspuns bun. Am început meciul foarte bine, iar treaba mea e să marchez și să ofer pase decisive. Am făcut-o astăzi, sunt mulțumit, dar echipa a avut o prestație extraordinară.
Nu ne așteptam la ultimele rezultate din Premier League, dar sper că vom schimba lucrurile. Nu e doar antrenorul vinovat, așa cum mulți consideră, dar cred că lucrurile se întâmplă cu un motiv. Trebuie să fim fericiți după această seară extraordinară, am câștigat cu 3-0 contra unei echipe dificile.
Clubul este atât de mare, iar criticile există mereu. Nu mă deranjează. Joc de 18 ani fotbal, așa că știu că într-o zi ești perfect, iar în alta ești praf. Sigur, mereu e mai bine când lumea te laudă, când sunt mulțumiți de tine, dar, uneori, așa e viață, trebuie să treci și prin aceste momente dificile și să mergi mai departe", a declarat Ronaldo, potrivit Sky Sports.
Pentru Manchester United urmează marți, de la ora 22:00, duelul cu Atalanta din a 4-a etapă a grupelor Champions League, iar sâmbătă, de la ora 14:30, derby-ul cu Manchester City.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul transmisiunilor Eurosport în etapa a 10-a din Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo