Cristiano Ronaldo trăiește o adevărată dramă în această perioadă. Cu numai o zi înainte de marele derby dintre Liverpool și Manchester United, starul portughez a anunțat că unul dintre gemenii săi nou-născuți a murit imediat după naștere.
Evindent, fotbalul a trecut în plan secund pentru golgheterul lui United, iar acesta nu a jucat în meciul de pe Anfield. Rivalitatea dintre Liverpool și United este una acerbă, dar fanii "cormoranilor" au uitat de orice adversitate și au oferit un moment superb. În minutul 7 al meciului, întreg stadionul s-a ridicat în picioare, a aplaudat și a fredonat celebrul You'll Never Walk Alone pentru a-și arăta susținerea pentru Ronaldo.
Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
ACUM 17 ORE

Fanii lui Liverpool au oferit momentul sezonului! Gest superb în memoria fiului pierdut de Ronaldo

Citește și:

Cristiano Ronaldo le-a mulțumit fanilor lui Liverpool

Gestul suporterilor lui Liverpool a fost elogiat în toată presa internațională, iar familia lui Ronaldo le-a mulțumit acestora pentru susținere. Astăzi a venit și rândul lusitanului să ofere o reacție pe acest subiect și a postat un mesaj emoționant la adresa fanilor rivalei de o viață, menționând că nu va uita niciodată gestul acestora în cel mai greu moment al vieții sale.
"O lume... Un sport... O familie globală. Mulțumesc, Anfield! Atât eu, cât și familia mea nu vom uita niciodată acest moment de respect și compasiune", a scris Ronaldo pe contul pesronal de Instagram.
Postarea s-a viralizat repede în mediul online și în mai puțin de două ore a strâns peste 4 milioane de aprecieri.
Chiar dacă drama suferită recent a fost una de proporții, Ronaldo s-a întors marți la antrenamentele celor de la Manchester United. Deocamndată nici portughezul, nici clubul nu au anunțat dacă starul va fi pe teren la meciul de sâmbătă cu Arsenal, care va fi în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player de la ora 14:30.
Premier League
Ronaldo, mesaj sugestiv cu privire la viitorul său! Cum a comentat venirea lui Ten Hag la Man United
14/05/2022 LA 08:56
Premier League
Ronaldo și Sadio Mane, excluși de pe lista scurtă pentru titlul de Jucătorul sezonului din Anglia
13/05/2022 LA 11:25