Cristiano Ronaldo a făcut un sezon decent la Manchester United, în condițiile în care pentru club în sine stagiunea a fost una de coșmar. "Diavolii" mai au doar șanse teoretice să prindă un loc de Champions League, iar în celelalte competiții au fost eliminați prematur.
Aseară, echipa lui Rangnick a jucat ultimul meci al sezonului pe Old Trafford și și-a luat la revedere de la fani cu o victorie clară, 3-0 cu Brentford. Ronaldo a fost integralist și a marcat golul doi, din penalty. La final, toate camerele au fost pe portughez, întrucât presa din Anglia a speculat că acesta a fost ultimul meci jucat de Ronaldo în fața fanilor, deoarece va pleca la finalul sezonului.
Citește și:
Fotbal
Cursa pentru Balonul de Aur are un favorit uriaș! Messi, cotat cu aceleași șanse ca... Bonnuci
ACUM 18 ORE

Cristiano Ronaldo păstrează suspansul în privința viitorului său

Târziu în noapte, starul de 37 de ani a postat un mesaj pe pagina personală de Instagram, prin care le-a mulțumit fanilor pentru susținerea necondiționată pe parcursul acestui sezon dificil, fără să dea însă vreun indiciu despre viitorul său.
"Încă o dată, un mare sprijin din tribune. Haideți să profităm de această oportunitate, a ultimului meci jucat acasă în acest sezon pe Old Trafford, pentru a le mulțumi fanilor, care au îndurat un sezon dificil alături de noi și nu ne-au abandonat. Vă mulțumim, băieți! Sprijinul vostru înseamnă totul pentru noi, iar obiectivul nostru este să devenim mai buni în fiecare zi, pentru a obține ce ne dorim cu toții: glorie pentru Man. United!", a scris Ronaldo.
La finalul meciului cu Brentford, Ronaldo a fost surprins rostind câteva cuvinte pentru sine însuși, privind spre tribune. Moderatorii unei pagini de Twitter care îi este dedicată au postat că portughezului i s-a citit pe buze și ar fi spus: "Nu am terminat (n.r treaba la United)". Portughezul a răspuns personal la acea postare, subliniind că nu a spus așa ceva.
Cristiano Ronaldo a marcat 24 de goluri pentru United în acest sezon: 18 în Premier League și 6 în Champions League. Lusitanul a reușit și 3 pase decisive, fiind de departe cel mai influent jucător al echipei, cel puțin pe plan ofensiv.
Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
IERI LA 12:42
Premier League
Ronaldo, mesaj sugestiv cu privire la viitorul său! Cum a comentat venirea lui Ten Hag la Man United
14/05/2022 LA 08:56