Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristiano Ronaldo, mesaj enigmatic, după ultimul meci jucat de Manchester United pe Old Trafford în acest sezon

Nicu Savin

Publicat 03/05/2022 la 18:52 GMT+3

Cristiano Ronaldo a fost integralist în ultimul meci jucat de Man United pe teren propriu în acest sezon, reușind și un gol în victoria clară cu Brentford, scor 3-0. După meci, lusitanul a fost activ în mediul on line. Mai întâi a postat un mesaj de mulțumire către fani, iar apoi a răspuns unei postări care susținea că la finalul meciului cu Brentford a spus că nu a terminat treaba la United.

Cristiano Ronaldo

Credit imagine: Getty Images

Cristiano Ronaldo a făcut un sezon decent la Manchester United, în condițiile în care pentru club în sine stagiunea a fost una de coșmar. "Diavolii" mai au doar șanse teoretice să prindă un loc de Champions League, iar în celelalte competiții au fost eliminați prematur.
Aseară, echipa lui Rangnick a jucat ultimul meci al sezonului pe Old Trafford și și-a luat la revedere de la fani cu o victorie clară, 3-0 cu Brentford. Ronaldo a fost integralist și a marcat golul doi, din penalty. La final, toate camerele au fost pe portughez, întrucât presa din Anglia a speculat că acesta a fost ultimul meci jucat de Ronaldo în fața fanilor, deoarece va pleca la finalul sezonului.
Citește și:

Cristiano Ronaldo păstrează suspansul în privința viitorului său

Târziu în noapte, starul de 37 de ani a postat un mesaj pe pagina personală de Instagram, prin care le-a mulțumit fanilor pentru susținerea necondiționată pe parcursul acestui sezon dificil, fără să dea însă vreun indiciu despre viitorul său.
"Încă o dată, un mare sprijin din tribune. Haideți să profităm de această oportunitate, a ultimului meci jucat acasă în acest sezon pe Old Trafford, pentru a le mulțumi fanilor, care au îndurat un sezon dificil alături de noi și nu ne-au abandonat. Vă mulțumim, băieți! Sprijinul vostru înseamnă totul pentru noi, iar obiectivul nostru este să devenim mai buni în fiecare zi, pentru a obține ce ne dorim cu toții: glorie pentru Man. United!", a scris Ronaldo.
La finalul meciului cu Brentford, Ronaldo a fost surprins rostind câteva cuvinte pentru sine însuși, privind spre tribune. Moderatorii unei pagini de Twitter care îi este dedicată au postat că portughezului i s-a citit pe buze și ar fi spus: "Nu am terminat (n.r treaba la United)". Portughezul a răspuns personal la acea postare, subliniind că nu a spus așa ceva.
Cristiano Ronaldo a marcat 24 de goluri pentru United în acest sezon: 18 în Premier League și 6 în Champions League. Lusitanul a reușit și 3 pase decisive, fiind de departe cel mai influent jucător al echipei, cel puțin pe plan ofensiv.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo