Cristiano Ronaldo a avut un sezon decent la Manchester United, dar nu și-a putut ajuta echipa să-și atingă obiectivele. "Diavolii" vor termina anul fără vreun trofeu și au ratat prezența în Top 4 din Premier League, ceea ce înseamnă că nu vor juca în Champions League în sezonul viitor.
Omul ales de șefii de pe Old Trafford să redea strălucirea clubului este Erik Ten Hag, care a câștigat un nou titlu cu Ajax și se pregătește să-și înceapă mandatul la United. Entuziasmul e mare în rândul fanilor, iar această stare de spirit îi cuprinde și pe jucători.
Citește și:
Premier League
Ronaldo și Sadio Mane, excluși de pe lista scurtă pentru titlul de Jucătorul sezonului din Anglia
13/05/2022 LA 11:25

Cristiano Ronaldo a dat de înțeles că va continua la Manchester United

Acest lucru a fost confirmat de Cristiano Ronaldo, care a vorbit în premieră despre viitorul antrenor al echipei. Presa internațională a scris în ultima vreme că starul de 37 de ani ar putea pleca în vară, dorind să joace la o echipă de Champions League, dar mesajul transmis de acesta denotă că este dispus să continue pe Old Trafford.
"Suntem fericiți și entuziasmați, nu numai jucătorii, ci și suporterii.Ceea ce știu despre Ten Hag este că a făcut o treabă fantastică pentru Ajax, că este un antrenor cu experiență. Dar trebuie să-i dăm timp. Lucrurile trebuie să se schimbe așa cum vrea el.
Sper că va avea succes, desigur, pentru că, dacă va avea succes, și Manchester United va avea succes. Îi doresc tot ce este mai bun și să sperăm că la anul vom câștiga trofee", a spus Ronaldo într-un interviu acordat pentru site-ul oficial al lui Manchester United.
Cristiano Ronaldo a jucat 38 de meciuri pentru United în acest sezon și a înscris 24 de goluri, fiind cel mai bun marcator al echipei. Contractul său este valabil până în 2023.
Premier League
David Beckham, sfaturi pentru United înainte de sosirea lui Ten Hag! Ce mesaj a avut pentru Ronaldo
09/05/2022 LA 08:23
Premier League
Adio sau pe curând? Mesajul enigmatic transmis de Cristiano Ronaldo, după ultimul meci al lui United
03/05/2022 LA 15:52