Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai mari fotbaliști din lume, dar portughezul reprezintă și un adevărat brand la nivel mondial. Popularitatea sa este uriașă, iar acest lucru s-a demonstrat încă o dată după ce a revenit la Manchester United.
Fanii "diavolilor" sunt în extaz după ce au aflat că starul lusitan va juca din nou pentru echipa lor favorită și s-au înghesuit să-și cumpere tricouri cu numele acestuia pe spate. Deși era de așteptat ca cererea să fie imensă, relitatea a depășit orice imaginație.
Conform publicației Fox Sports Australia, Manchester United a vândut 406 250 de tricouri de-ale lui Ronaldo în numai 12 ore de la punerea lor în vânzare, ceea ce reprezintă un record absolut pentru un club din Premier League Suma totală a încasărilor clubului de pe Old Trafford se ridică la 38 de milioane de €.
Premier League
Un fost mare fotbalist, dezvăluiri inedite despre Ronaldo: "Ne era rușine să încercăm ce făcea el"
ACUM O ZI
Așadar, Cristiano Ronaldo nu doboară recorduri doar pe teren, așa cum a făcut-o de curând la echipa națioanală a Portugaliei, ci o face și fără să joace. Deși va redubuta abia peste o săptămână la Manchester United, lusitanul candidează deja la titlul de jucătorul cu cele mai multe tricouri vândute în aceste sezon de Premier League.
https://i.eurosport.com/2021/09/03/3212241.png

Cristiano Ronaldo va juca cu numărul 7 pe spate la Man United

Cristiano Ronaldo va juca în continuare în tricoul cu numărul 7. Edinson Cavani a fost de acord să renunțe la acest tricou în favoarea noului său coleg, uruguayanul urmând a purta de-acum pe Old Trafford tricoul cu numărul 21.
După anunțul celor de la Manchester United privind numărul lui Ronaldo, portughezul a reacționat, mulțumindu-i lui Cavani pentru gestul pe care l-a făcut.
"Nu eram sigur dacă va fi posibil să am din nou tricoul numărul 7. Așadar, aș vrea să-i mulțumesc lui Edi pentru acest gest incredibil", a declarat Cristiano pentru site-ul oficial al clubului englez.
Pentru ca Ronaldo să poată îmbrăca tricoul cu numărul 7, a fost nevoie ca oficialii Premier League să-și dea acordul pentru acest schimb de numere al lui Cavani, în condițiile în care regulamentul competiției specifică faptul că un jucător nu-și poate schimba numărul după debutul unui sezon.
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
20/01/2022 LA 05:17
Premier League
Condiția pusă de Cristiano Ronaldo pentru a rămâne la Manchester United și sezonul viitor
19/01/2022 LA 11:40