Cristiano Ronaldo s-a întors în acest sezon la Manchester United, iar influența sa este foarte mare în cadrul clubului englez. Lusitanul are experiența și notorietatea necesare pentru a se implica chiar și în politica de trasferuri a clubului, având un cuvânt greu de spus în privința jucătorilor care vor ajunge pe Old Trafford în viitorul apropiat.

Tottenham – Man United 0-1. Cristiano Ronaldo deschide scorul în fața lui Spurs

Premier League
Capitolul la care Ronaldo l-a întrecut pe Messi în istoria Balonului de Aur, deși are doar 5 trofee
IERI LA 14:21
PSG s-a săturat de situația delicată a lui Sergio Ramos, care nu a debutat deocamdată în tricoul parizienilor, și intenționează să-i rezilieze contractul. Presa internațională a scris că fundașul iberic a intrat din nou în vizorul lui Manchester United, club care l-a dorit și în vară.
Citește și:

Cristiano Ronaldo se opune venirii lui Ramos la Manchester United

Conform spaniolilor de la El Nacional, un asemenea transfer nu are cum să se facă, asta pentru că Ronaldo nu îl dorește pe Ramos la United. Cei doi au scris împreună istorie la Real Madrid, dar nu au rămas în cele mai bune relații după ce portughezul a fost cedat la Juventus, în 2018.
În calitate de căpitan și lider absolut al vestiarului de pe Bernabeu, Ramos s-ar fi putut opune ceării lui Ronaldo, care a fost cel mai exponențial jucător al madrilenilor în trecutul apropiat. Totuși, Ramos nu a mișcat un deget pentru ca portughezul să fie păstrat, iar acesta nu a uitat.
Ca atare, șefii lui United nu mai iau în calcul să-l aducă pe Ramos dacă PSG va renunța întradevăr la serviciile sale. Solskjaer a folosit un sistem cu 3 fundași în succesul clar cu Tottenham, iar pentru că lucrurile au funcționat e posibil ca norvegianul să rămână fidel acestei strategii. Totuși, Lindelof nu este un jucător de nivelul lui Maguire sau Varane, astfel că Ramos era văzut ca un partener perfect pentru primii doi în lina de 3 jucători don defensivă.
Cel mai probabil, United va încerca în iarnă sau cel târziu la finalul sezonului să aducă un alt fundaș central de mare valoare.
îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/01/3246924.jpg
Premier League
Reacția incredibilă a lui Ronaldo la 24 de ore după ce Messi a câștigat al 7-lea Balon de Aur
IERI LA 10:21
Liga
Pique: "Aș prefera să mor decât să joc acolo!". Fundașul Barcelonei, fără secrete
IERI LA 06:51