Cristiano Ronaldo a revenit la Manchester United pentru a se lupta la titlu, nu pentru un loc de Europa League. Echipa de pe Old Trafford traversează o perioadă dificilă, fiind în acest moment pe locul 7 în Premier League. Nici starul echipei nu este în cea mai bună formă în ultima perioadă, acesta vorbind pentru Sky Sports despre obiectivele sale la United.
Portughezul spune că o poziționare în afara primelor trei locuri la finalul sezonului din Premier League ar fi un eșec, iar echipa trebuie să lupte în fiecare an pentru câștigarea titlului.
"Manchester United ar trebui să câștige titlul sau să fie pe 2 sau 3. Nu văd alte poziții pentru Manchester United, sincer să fiu. Nu văd. Nu accept ca mentalitatea noastră să se concentreze pentru mai puțin de atât în Premier League.
Premier League
Thomas Frank, extrem de nemulțumit după înfrângerea cu United: "I-am distrus în prima repriză"
20/01/2022 LA 10:34
Nu vreau să fiu la un club care se luptă pentru locul 6 sau 7. Sunt aici să încerc să câștig, să lupt. Nu cred că suntem încă la cel mai bun nivel al nostru. Avem un drum lung pentru a îmbunătăți lucrurile și cred că, dacă ne schimbăm mentalitatea, putem realiza lucruri mari", a declarat Cristiano Ronaldo.

Ralf Rangnick are susținerea lui Cristiano Ronaldo la Manchester United

Ralf Rangnick a ajuns pe banca lui Manchester United în luna decembrie, după ce l-a înlocuit pe fostul antrenor al echipei, Ole Gunnar Solksjaer. Sub comanda tehnicianului norvegian, echipa arăta din ce în ce mai rău, iar rezultatele erau mult sub așteptările fanilor. Conducerea clubului a decis atunci să îl aducă pe Rangnick în postura de antrenor interimar, care va ocupa această funcție până la finalul sezonului, atunci când "diavolii" speră să aducă un antrenor de clasă mondială. Rangnick va rămâne în cadrul echipei și din vară, atunci când va deveni consultant.
După ce în ultima perioadă s-a speculat în Anglia că la United ar exista două tabere, iar Rangnick nu ar putea ține sub control un vestiar cu asemenea jucători, Cristiano Ronaldo și-a arătat susținerea pentru antrenorul interimar al lui Manchester United. Portughezul spune că s-au schimbat multe lucruri de la sosirea germanului pe Old Trafford, dar acesta are nevoie de timp pentru a își implementa filosofia.
"De când a venit, s-au schimbat multe lucruri. Dar el are nevoie de timp pentru a își implementa ideile. Cred că va face o treabă bună. De când a venit, cred că am devenit mai buni din anumite puncte de vedere. Nu este ușor să schimbi mentalitatea jucătorilor și modul în care joacă, sistemul, cultura.
https://i.eurosport.com/2021/12/06/3267150.jpg
Cred că pentru a construi lucruri bune, trebuie să distrugi câteva lucruri. De ce nu? An nou, o nouă viață și sper că United poate ajunge la nivelul pe care îl așteaptă fanii. Ei merită asta.
Suntem capabili să schimbăm lucrurile chiar de acum. Știu cum vom face asta, dar nu voi spune asta aici, pentru că nu cred că este etic din partea mea să spun asta. Tot ce pot să spun este că putem fi mai buni. Sunt aici ca să câștig", a mai spus Cristiano Ronaldo.
Pentru Manchester United urmează partida din Premier League de pe terenul lui Aston Villa. Echipa lui Steven Gerrard va căuta să își ia revanșa în fața "diavolilor", după ce luni seară au fost eliminați din Cupa Angliei, în urma unei partide foarte bune făcute de Villa.
Aston Villa-Manchester United este sâmbătă de la ora 19:30, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
20/01/2022 LA 05:17
Premier League
Condiția pusă de Cristiano Ronaldo pentru a rămâne la Manchester United și sezonul viitor
19/01/2022 LA 11:40