Cristiano Ronaldo a impresionat de-a lungul timpului prin excelența sa pe teren, dar și prin longevitate. De când a ajuns la Manchester United pentru prima oară și până în prezent, starul portughez a fost mereu printre cei mai buni jucători din lume, fiind exponențial pentru echipele la care a jucat.
Ajuns la 37 de ani, Ronaldo e conștient că va veni și momentul retragerii, dar cvintuplul câștigător al Balonului de Aur vrea să împingă cât mai multă vreme acel moment.
Într-un interviu acordat pentru DAZN.com, Ronaldo a dezvăluit că are aceeași foame de performanțe și vrea să mai joace cel puțin 4-5 ani.
Premier League
Ronaldo, mesaj sugestiv cu privire la viitorul său! Cum a comentat venirea lui Ten Hag la Man United
14/05/2022 LA 08:56
"Este greu să spun că nu vreau mai mult, pentru că dacă sunt la un club care îmi oferă posibilitatea de a câștiga mai multe lucruri, de ce nu?. La echipa națională la fel. Știu că nu mai am mulți ani de carieră, încă patru sau cinci, vom vedea, dar vreau să câștig mai multe lucruri în continuare", a spus Ronaldo, citat de Daly Mail.
Citește și:

Cristiano Ronaldo: "Nu trebuie să spun eu că sunt foarte bun, pentru că cifrele o spun"

În același timp, lusitanul a menționat și câteva dintre secretele succesului său, punând munca și dăruirea pe primul plan. Deși sunt tot mai multe voci care susțin că epoca sa a apus, Ronaldo are cifrele de partea sa și a ținut să amintească acest lucru.
"Trebuie să fii inteligent și să știi că la 18, 20 sau 25 de ani nu ești la fel ca la 35. Și aici intervine maturitatea, experiența și inteligența de a înțelege că poate pierzi unele lucruri pentru a le câștiga pe altele. Astfel poți să menți un echilibru pentru a continua să performezi la cel mai înalt nivel.
Demonstrez an de an că cifrele vorbesc de la sine. Nu trebuie să spun eu că sunt foarte bun, pentru că cifrele o spun.Faptele sunt fapte, restul nu contează deloc. De aceea sunt foarte multumit de forma mea, înca dau goluri, ajut oameni, echipe, atat la națională cât și la Manchester United și de aceea vreau să continui așa.
Trebuie să te sacrifici, deoarece fără sacrificii nu obții nimic. Am început să joc la cel mai înalt nivel la 18 ani și sunt în top de 15-16 ani. Este dăruirea mea, pasiunea mea, ambiția mea de a lucra din greu tot timpul. De aceea, continui sa fiu în frunteîn ceea ce privește performanța, trofeele, golurile sau recordurile. Voi continua.", a adăugat Ronaldo.
Cristiano Ronaldo nu are cel mai bun sezon la Manchester United, dar chiar și așa este cel mai eficient jucător al "diavolilor". Cele 15 goluri ale sale în cele 30 de meciuri jucate sunt probabil singurul motiv pentru care United este încă în lupta pentru un loc în Top 4 în Premier League, dar și în optimile Champions League.
Premier League
Ronaldo și Sadio Mane, excluși de pe lista scurtă pentru titlul de Jucătorul sezonului din Anglia
13/05/2022 LA 11:25
Premier League
David Beckham, sfaturi pentru United înainte de sosirea lui Ten Hag! Ce mesaj a avut pentru Ronaldo
09/05/2022 LA 08:23