Cristiano Ronaldo a revenit la Manchester United după 12 ani. Plecat în 2009 la Real Madrid, portughezul a mai trecut și pe la Juventus Torino. La finalul perioadei de mercato din această vară, Ronaldo a revenit la clubul care a devenit un jucător de clasă mondială.
După ce inițial s-a crezut că nu poată purta numărul 7 în acest sezon la Manchester United, purtat ultima oară de Edinson Cavani, portughezul a aflat că va evolua după pauza cauzată de meciurile echipelor naționale.
Premier League
Samir Nasri și-a anunțat retragerea din activitate la 34 de ani
ACUM 13 ORE

Numărul 7 al lui Cristiano Ronaldo, al treilea în topul preferințelor britanicilor

Chiar dacă "CR7" a ajuns un brand recunoscut la nivel mondial, Cristiano Ronaldo nu este cel mai popular număr 7 printre britanici.
Potrivit platformei sportive OLBG, în urma a zeci de mii de postări pe social media și a interacțiunilor între utilizatori, Cristiano Ronaldo nu este cel mai popular număr 7 printre britanici. Pe primul loc se află un alt fost jucător al "diavolilor roșii", Henrik Larsson. Pe vremea când acesta era jucător al celor de la Celtic, acesta a marcat 242 de goluri în 313 meciuri și este considerat cel mai popular jucător în Marea Britanie care a purtat numărul 7.
Pe locul doi se află o legendă a lui Liverpool, care a marcat pentru "cormorani" 100 de goluri în 323 de meciuri și este considerat unul dintre cei mai reprezentativi jucători ai anilor '70 ai lui Liverpool.
Cristiano Ronaldo se află abia pe locul 3, iar topul poate fi contestat de anumiți fani ai portughezului, ținând cont de popularitatea la nivel mondial de care se bucură "CR7". În același top, dintre foștii jucători de la Manchester United se regăsesc Bastian Schweinsteiger pe locul 5, în ciuda faptului că a purtat acest număr la echipa națională a Germaniei, George Best pe locul 6, David Beckham pe locul 8, iar Eric Cantona pe locul 13.
Cristiano Ronaldo este așteptat să își facă revenirea în Premier League pe 11 septembrie, atunci când Manchester United va primi vizita celor de la Newcastle.
Premier League
CR7 și-a setat o prioritate după retragere. "Este o modalitate bună de a începe următorul capitol"
ACUM 13 ORE
Premier League
Ce trebuie să îndrepte Jurgen Klopp după egalul cu Brentford și decizia "ciudată” luată în acest joc
ACUM 15 ORE