Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristiano Ronaldo, OUT de la Manchester United din dorința lui Rangnick?! Ce scrie presa din Anglia

Bianca Dumitru

Publicat 12/12/2021 la 10:19 GMT+2

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai buni fotbaliști din istorie, având contribuții decisive în acest sezon la victoriile obținute de Manchester United. Cu toate astea, presa internațională scrie că portughezul ar fi din nou în atenția celor de la Real Madrid, care vor încerca să-l transfere în perioada de mercato din iarnă.

Christiano Ronaldo, «Manchester United»

Credit imagine: Getty Images

Cristiano Ronaldo a fost decisiv, sâmbătă seară, în victoria cu 0-1 obținută pe terenul lui Norwich. Portughezul de 36 de ani a înscris dintr-o lovitură de la 11 metri, ajungând la 13 goluri marcate în tricoul lui Manchester United de la revenirea pe Old Trafford.
picture

Norwich – Man United 0-1. Cristiano Ronaldo a adus victoria "diavolilor roșii" pe Carrow Road

În ciuda prestațiilor bune pe care fotbalistul le-a reușit în acest sezon în Premier League, presa internațională notează că sosirea lui Ralf Rangnick la United ar putea duce la o despărțire a lui Cristiano de englezi, lusitanul având un profil care nu se poate adapta ușor stilului de joc pe care îl va impune antrenorul german.
Astfel, potrivit Football Insider, numele lui Ronaldo se leagă din nou, așa cum s-a întâmplat și vara trecută, de Real Madrid. 'Galacticii' i-ar urmări îndeaproape situația portughezului, fiind dispuși să facă un pas înspre a-i obține transferul în momentul în care vor identifica o nemulțumire în relația dintre fotbalist și cei de la Manchester United.
Jurnaliștii din Anglia scriu chiar că oficialii de pe Old Trafford ar fi cei care încurajează un transfer al lui Cristiano, la solicitarea lui Rangnick, cu toate că antrenorul l-a folosit pe Ronaldo ca titular în ambele meciuri din Premier League disputate după sosirea sa la cârma echipei.
Citește și:

"Ronaldo e un fotbalist fantastic"

Multe voci au spus că parcursul atât de slab al lui United din ultima parte a mandatului lui Solskjaer e cauzat în primul rând de Ronaldo, fotbalist în jurul căruia a trebuit să se muleze tot jocul "diavolilor". Rezultatele din ultimele săptămâni au arătat, însă, că problema lui United nu a fost sub nicio formă CR7, ci mai degrabă fostul antrenor norvegian.
După victoria cu Arsenal, Michael Carrick a luat decizia să plece de la United, nedorind să se întoarcă la statutul de secund. Întrebat despre CR7, fostul mijlocaș defensiv a vorbit la superlativ de portughez și a explicat cât de important este acesta pentru gruparea de pe Old Trafford. Nu doar prin randamentul din teren, ci și prin puterea exemplului.
"Cristiano e incredibil, a avut o săptămână fantastică. Nu a început cu Chelsea, dar nu a fost nicio problemă, ne-a susținut în permanență, ne-a încurajat, are un rol uriaș și dincolo de teren. Nu e nicio surpriză că a marcat azi (n.r. pe 2 decembrie) de două ori, e un fotbalist fantastic. Mi-a oferit finalul perfect de mandat la United", a declarat Carrick, la începutul acestei luni, în cadrul conferinței de presă de după partida cu Arsenal.
Program etapa 16 Premier League - Eurosport 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo