Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristiano Ronaldo, pregătit să plece de la Manchester United dacă viitorul antrenor al echipei nu îi va fi pe plac

Bianca Dumitru

Publicat 07/01/2022 la 08:22 GMT+2

Cristiano Ronaldo nu ar mai vrea să rămână la Manchester United în cazul în care clubul nu aduce un antrenor care să-i fie pe plac. Portughezul nu își dorește ca Ralf Rangnick să continue la echipă și în sezonul 2022/23.

Cristiano Ronaldo

Credit imagine: Getty Images

Cristiano Ronaldo este pregătit să plece de la Manchester United dacă următorul antrenor al clubului nu îi va fi pe plac. Portughezul s-a întors pe Old Trafford la începutul acestui sezon și a avut evoluții foarte bune, prin care și-a demonstrat forma senzațională în care se află la 36 de ani și a ajutat echipa să obțină victorii importante.
Presa din Anglia anunță, însă, că Ronaldo nu ar mai vrea să rămână în tricoul 'diavolilor roșii' în cazul în care următorul antrenor al echipei nu va fi unul pe care să îl agreeze. Lusitanul nu este de acord cu Ralf Rangnick, adus după ce Ole Gunnar Solskjaer a fost demis, și le-ar fi spus șefilor că nu vrea ca interimarul să fie numit principal și în sezonul 2022/23.
Printre variantele pe care Manchester United le-ar avea pentru postul de antrenor se numără Mauricio Pochettino, Erik Ten Hag și Brendan Rodgers, dar o sursă din cadrul clubului a declarat că Cristiano Ronaldo va avea un rol important în luarea unei decizii.
"El este un câștigător înnăscut și vrea să se lupte pentru cât mai multe trofee, așa că va trebui să ajute la luarea unei decizii privind numirea următorului antrenor", a spus o sursă de la United citată de Mirror.
Citește și:

RONALDO, ACUZAT CĂ STRICĂ ATMOSFERA LA UNITED

Cristiano Ronaldo a avut un impact imediat la Manchester United, golurile sale aducând numeroase puncte în acest sezon. Totuși, există și un aspect negativ al revenirii portughezului pe Old Trafford. Este vorba despre faptul că prezența sa creează o anumită intimidare pentru tinerii de mare perspectivă ai "diavolilor", care evoluează mereu cu teama de a nu fi certați de lusitan în caz că greșesc.
Gabriel Agbonlahor, fost jucător în Premier League la Aston Villa, consideră că prezența lui Ronaldo în echipa lui United mai mult dăunează, iar meciul cu Newcastle a fost cel mai bun exemplu. Fostul internațional englez crede că tineri precum Sancho, Greenwood sau Rashford sunt intimidați de portughez, care mereu este nemulțumit când aceștia nu îi pasează, dând impresia că este interesat doar de reușitele personale.
"Mi se pare că lui Ronaldo îi pasă doar de golurile lui. La meciul cu Newcastle a fost mereu îmbufnat, mereu cu mâinile pe sus. Apoi, după meci a fugit de pe teren foarte supărat și pot să presupun că a fost la fel și în vestiar.
Dacă aș fi Rashford, Greenwood și Sancho mi-ar fi frică să șutez la poartă. De fiecare dată când ei șutează, Ronaldo ridică mâinile spunând 'De ce nu mi-ai pasat mie'. Armonia nu este corectă în acel vestiar. Forma lui Rashford și Greenwood a scăzut de când Ronaldo este acolo.
Acești tineri nu se pot exprima liber pe teren. Se gândesc mereu să-i paseze lui Ronaldo. Înainte de venirea lui Ronaldo, Greenwood lua acțiuni pe cont propriu, șuta la poartă mult mai des, dar acum nu o mai face aproape deloc. Dacă aș fi unul dintre cei 3 jucători, mi-aș spune că a fost o eroare acest transfer", a declarat Agbonlahor pentru Football Insider.
Agbonlahor a mers și mai departe și a declarat că Rangnick ar trebui să se gândească serios să renunțe la portughez, pentru că trio-ul Rashford-Sancho-Greenwood ar fi mult mai eficient fără el.
"Ronaldo este un jucător uimitor care a avut o carieră uimitoare, dar nu este același jucător din trecut. United a jucat cel mai bun fotbal al sezonului împotriva lui Chelsea, cu Ronaldo pe bancă. Rashford, Greenwood și Sancho pot forma un trio excelent în atac și pot face și faza defensivă. Dacă antrenorul ar gândi obiectiv, l-ar lăsa pe Ronaldo pe bancă la următorul meci", a încheiat Agbonlahor.
Premier League Today
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo