Cristiano Ronaldo a fost subiectul unuia dintre cele mai importante transferuri din această vară. Lusitanul a revenit în cele din urmă la Manchester United, club unde a devenit un adevărat star al fotbalului mondial în urmă cu mulți ani.
Deși mai avea un an de contract cu Juventus, CR7 a decis să nu mai continue în tricoul torinezilor, iar din acel moment agentu său, celebrul Jorge Mendez, a purtat discuții cu mai multe cluburi mari ale Europei în vederea unui transfer. Câștig de cauză părea să aibă Manchester City, dar în cele din urmă lusitanul a fost deturnat de Man United.
Citește și:
Premier League
IMPACTUL PE CARE GREALISH, LUKAKU, MESSI ȘI RONALDO L-AU AVUT LA NOILE CLUBURI
14/10/2021 LA 10:33

Cristiano Ronaldo, propus în vară la Atletico Madrid

Deși a trecut aproape o lună de când Ronaldo a semnat cu United, în presa internațională apar în continuare informații despre negocierile purtate de Mendez pentru transferul lusitanului. Conform catalanilor de la Cadena Ser, agentul l-a propus pe atacant și la Atletico Madrid.
Oficialii campioanei Spaniei nu au refuzat categoric, însă în cele din urmă nimic nu s-a materializat, Atletico preferând să mizeze pe readucerea lui Griezmann. Jorge Mendez are o relație excelentă cu clubul de pe Wanda Metropolitano, el facilitând în trecut transferul lui Joao Felix la clubul madrilen.
Mutarea lui Ronaldo la Atletico ar fi fost totuși una ciudată, ținând cont de rivalitatea dintre echipa lui Simeone și Real Madrid, club la care portughezul a scris istorie. De altfel, Atlatico a fost printre victimele preferate ale lui Ronaldo, acesta marcând 25 de goluri în poarta "saltelarilor" de-a lungul timpului. Doar împotriva Sevillei Ronaldo a marcat mai mult în cariera sa, reușind 27 de goluri în meciurile cu andaluzii.
Atletico Madrid a fost printre cluburile care au fost interesate de Ronaldo și când era doar un puști și juca la Sporting, dar Manchester United a reușit atunci să-l cumpere pe portughez.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
"E în ADN-ul meu!" Reacția lui Cristiano Ronaldo după hat-trick-ul din meciul cu Luxemburg
13/10/2021 LA 10:25
Serie A
Care va fi următoarea destinație pentru Dusan Vlahovic, puștiul minune al Fiorentinei
10/10/2021 LA 16:24