Cristiano Ronaldo a ajuns la Carrington, baza de antrenament a echipei Manchester United, cu o echipă de securitate în spate, care l-a urmat pe traseu.
Conform Daily Mirror, starul portughez și-ar fi angajat securitate non-stop la întoarcerea în Anglia. Cel puțin, azi, Cristiano a fost văzut conducând Bentley-ul în valoare de 250.000 de lire sterline, având în spate doi bodyguarzi personali, care îl urmăreau îndeaproape.
Premier League
#OleIn - verdict final. Culisele rămânerii lui Solskjaer la United. Ce s-a întâmplat
ACUM 2 MINUTE

Cristiano Ronaldo, protejat ca un șef de stat! Cum a fost surprins starul echipei Man United, în drum spre serviciu

Ronaldo nu a jucat în partida de miercuri seara, West Ham United – Manchester United (scor 1-0), în turul 3 din Cupa Ligii, fiind menajat de Ole Gunnar Solskjaer. El a fost lăsat să se odihnească înaintea partidei cu Aston Villa din acest weekend, joc care se va desfășura de la aceeași oră cu marele derby Chelsea – Manchester City, transmis în direct pe Eurosport 1.
https://i.eurosport.com/2021/09/20/3223716.png
Bodyguarzii nu au fost surprinși pentru prima dată lângă Ronaldo. Aceștia au fost însărcinați să-l păstreze în siguranță pe jucător, de la întoarcerea lui în Anglia. Conform sursei citate, agenți de securitate sunt alături de Ronaldo de ceva vreme, iar rapoartele sugerează că jucătorul a avut protecție non-stop, având în vedere statutul său de superstar.
Un raport al Daily Star susținea că echipa sa de gărzi de corp este formată din foști soldați și ofițeri de poliție.
Cristiano Ronaldo se simte foarte bine la Manchester, deși nu a trecut o lună de când a revenit pe Old Trafford. În trei meciuri oficiale, două în Premier League și unul în Liga Campionilor, portughezul a marcat deja 4 goluri. Formația lui Ole Gunnars Solskjaer are același număr de puncte cu primele două clasate, Chelsea și Liverpool, iar fanii și specialiștii se așteaptă ca echipa să lupte pentru titlu, odată cu transferul lui Cristiano Ronaldo.
https://i.eurosport.com/2021/09/21/3224010.jpg
Premier League
Klopp, furios după derby! Germanul crede că arbitrului i-a fost milă de jucătorii lui United
ACUM 15 ORE
Premier League
Walter Smith, fostul secund al lui Ferguson, s-a stins din viață la 73 de ani! Mesajul lui Sir Alex
ACUM 15 ORE