Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristiano Ronaldo s-a accidentat și va rata derby-ul Manchester City-Manchester United

Alex Masgras

Actualizat 06/03/2022 la 14:32 GMT+2

Probleme pentru Manchester United. Cristiano Ronaldo s-a accidentat și nu este în lotul echipei pentru derby-ul de astăzi cu Manchester City. Problemele lui United par să fie și mai mari în ceea ce privește atacul, în condițiile în care nici Edinson Cavani nu se află în lotul echipei lui Ralf Rangnick.

Cristiano Ronaldo - Manchester United

Credit imagine: Getty Images

Veste proastă pentru Manchester United, înaintea derby-ului cu Manchester City. Cristiano Ronaldo s-a accidentat și nu va face parte din lotul echipei, în deplasarea de pe Etihad, potrivit celor de la The Athletic.
Pe lângă Ronaldo, un alt absent al lui Manchester United va fi Edinson Cavani, lăsând echipa lui Ralf Rangnick descoperită pe plan ofensiv.
În acest moment nu se cunoaște accidentarea pe care a suferit-o superstarul portughez al lui United. Ronaldo a marcat în acest sezon 15 goluri pentru echipa sa în 30 de partide în toate competițiile. Din toate aceste goluri, numai unul singur a fost marcat în 2022, în partida de la jumătatea lunii februarie cu Brighton, câștigată de United.
Ronaldo trecea printr-o perioadă dificilă, reușind să marcheze un singur gol în ultimele 10 partide. Acum, Ralf Rangnick se mai poate baza numai pe Marcus Rashford în atac, cu Bruno Fernandes fiind folosit, cel mai probabil, ca 9 fals.
De la revenirea la Manchester United, Ronaldo a mai ratat o singură partidă. Portughezul a absentat pe 15 ianuarie, în partida cu Aston Villa din deplasare, încheiată cu scorul de 2-2, din cauza unei accidentări la șold.
Citește și:

Guardiola îl lăudase pe Ronaldo înainte de City-United

La conferința de presă premergătoare partidei dintre Manchester City și Manchester United, Cristiano Ronaldo a fost lăudat de către Pep Guardiola. Tehnicianul "cetățenilor" a fost întrebat dacă nu cumva portughezul de 37 de ani ar trebui să se gândească să își încheie cariera, deoarece arată momente când face față cu greu fotbalului din prezent.
Guardiola a evitat răspunsul direct, dar a lăsat să se înțeleagă că îl consideră în continuare pe Cristiano un fotbalist periculos, oferind un exemplu din meciul tur care a avut loc între cele două rivale din Manchester în acest sezon.
"Este unul dintre cei mai buni de 15 ani încoace, alături de Messi. Ce au făcut ei doi, n-o să mai vedem vreodată. Ca finalizator, este extraordinar și n-o să neg că a fost o bucurie să îl urmăresc în toți acești ani.
Trebuie să nu-i dăm voie lui Cristiano să se apropie de careul nostru, pentru că e aproape de neoprit. Îmi amintesc când am jucat pe Old Trafford și câștigam cu 1-0, controlam meciul. Prima dată când a primit mingea în careu a creat o ocazie, iar Ederson a avut o paradă incredibilă.
Nu atinsese mingea până atunci, dar aproape a marcat. Asta e calitatea pe care o are. Trebuie să îl controlăm. E foarte puternic și mental. A absorbit presiunea fără nicio problemă, pentru că mereu au fost așteptări de la el și a răspuns într-un mod pozitiv", a declarat Pep Guardiola, citat de Daily Star.
Manchester City-Manchester United se joacă astăzi de la ora 18:30, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Program Premier League, 5-7 martie
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo