Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristiano Ronaldo, scos din sărite de doi coechipieri de la United! Pe cine e supărat, după ultimul meci

Nicu Savin

Publicat 25/01/2022 la 09:29 GMT+2

Cristiano Ronaldo a jucat toate minutele în ultimul meci al lui Man United, 1-0 cu West Ham. În ciuda victoriei venite pe final, starul portughez a avut mai multe motive de nemulțumire în timpul partidei, din care reiese că nu se află în cele mai bune relații cu anumiți coechipieri.

Cristiano Ronaldo of Manchester United gives instructions during the Premier League match between Manchester United and Wolverhampton Wanderers at Old Trafford on January 03, 2022 in Manchester, England

Credit imagine: Getty Images

Cristiano Ronaldo nu traversează cea mai bună perioadă la Manchester United. Portughezul a fost implicat în mai multe momente tensionate în ultima vreme, de la contre cu Rangnick pentru că a fost înlocuit până la reproșuri dure adresate coechipierilor în timpul partidelor.
În ultimul meci al diavolilor, câștigat in-extremis, 1-0 cu West Ham, lusitanul a jucat toate minutele și a fost implicat în faza care a dus la golul marcat de Rashford în prelungiri.
În ciuda victoriei, presa engleză a scos la iveală două momente tensionate din timpul confruntării de pe Old Trafford, care denotă starea de tensiune dintre Ronaldo și anumiți coechipieri. Confrom The Athletic, portughezul a părăsit terenul total nemulțumit de doi dintre coechipierii săi.
Citește și:

Cristiano Ronaldo, extrem de supărat pe Greenwood și Maguire

Este vorba despre Harry Maguire și Mason Greenwood. Ronaldo și-a arătat frustrarea față de aceștia chiar pe teren, când cei doi nu au luat cele mai bune decizii în anumite momente. Supărarea lui Ronaldo a fost vizibilă în cazul lui Greenwood, când în timpul unui contraatac a preferat să șuteze în loc să-i paseze, lusitanul fiind într-o poziție ideală.
Încă de la revenirea pe Old Trafford, presa engleză a speculat că relația dintre Ronaldo și Greenwood nu e cea mai bună. Tănărul jucător al "diavolilor" s-ar simți blocat de prezența lusitanului în echipă, în timp ce super-starul ar fi nemulțumit de atitudinea colegului său, care nu-i acceptă sfaturile.
De alfel, într-un interviu recent, Ronaldo a menționat că tinerii fotbaliști din ziua de azi nu mai au acel respect față de "veterani", ignorându-le sfaturile. Chiar dacă Ronaldo nu l-a nominalizat pe Greenwood, s-a speculat că portughezul s-ar fi referit la el în mod special.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo