Cristiano Ronaldo nu traversează cea mai bună perioadă la Manchester United. Portughezul a fost implicat în mai multe momente tensionate în ultima vreme, de la contre cu Rangnick pentru că a fost înlocuit până la reproșuri dure adresate coechipierilor în timpul partidelor.
În ultimul meci al diavolilor, câștigat in-extremis, 1-0 cu West Ham, lusitanul a jucat toate minutele și a fost implicat în faza care a dus la golul marcat de Rashford în prelungiri.
În ciuda victoriei, presa engleză a scos la iveală două momente tensionate din timpul confruntării de pe Old Trafford, care denotă starea de tensiune dintre Ronaldo și anumiți coechipieri. Confrom The Athletic, portughezul a părăsit terenul total nemulțumit de doi dintre coechipierii săi.
Premier League
Ronaldo, mesaj sugestiv cu privire la viitorul său! Cum a comentat venirea lui Ten Hag la Man United
14/05/2022 LA 08:56
Citește și:

Cristiano Ronaldo, extrem de supărat pe Greenwood și Maguire

Este vorba despre Harry Maguire și Mason Greenwood. Ronaldo și-a arătat frustrarea față de aceștia chiar pe teren, când cei doi nu au luat cele mai bune decizii în anumite momente. Supărarea lui Ronaldo a fost vizibilă în cazul lui Greenwood, când în timpul unui contraatac a preferat să șuteze în loc să-i paseze, lusitanul fiind într-o poziție ideală.
Încă de la revenirea pe Old Trafford, presa engleză a speculat că relația dintre Ronaldo și Greenwood nu e cea mai bună. Tănărul jucător al "diavolilor" s-ar simți blocat de prezența lusitanului în echipă, în timp ce super-starul ar fi nemulțumit de atitudinea colegului său, care nu-i acceptă sfaturile.
De alfel, într-un interviu recent, Ronaldo a menționat că tinerii fotbaliști din ziua de azi nu mai au acel respect față de "veterani", ignorându-le sfaturile. Chiar dacă Ronaldo nu l-a nominalizat pe Greenwood, s-a speculat că portughezul s-ar fi referit la el în mod special.
Premier League
Ronaldo și Sadio Mane, excluși de pe lista scurtă pentru titlul de Jucătorul sezonului din Anglia
13/05/2022 LA 11:25
Premier League
David Beckham, sfaturi pentru United înainte de sosirea lui Ten Hag! Ce mesaj a avut pentru Ronaldo
09/05/2022 LA 08:23