În momentul în care a revenit pe Old Trafford, CR7 a semnat un contract pe 2 ani, cu opțiunea de a prelungi cu încă un sezon. Atât el, cât managerul Ole Gunnar Solskjaer sunt încrezători că va putea să joace la nivel superior până la împlinirea a 40 de ani.
Potrivit The Sun, Ronaldo este apoi tentat să rămână în cadrul clubului, ca antrenor în cadrul Academiei Manchester United.
Premier League
Vedetele din Premier League vor să se renunțe la VAR!
02/10/2022 LA 07:47
CR7 speră, astfel, că l-ar putea îndruma pe Cristiano Jr (11 ani) să se dezvolte ca fotbalist și să-i calce pe urme peste un timp. Fiul lui a început deja să se antreneze la Manchester United, la începutul acestei luni.

Cristiano Ronaldo și-a setat deja o prioritate după retragere. "Este o modalitate bună de a începe următorul capitol"

Cristiano Jr a evoluat anterior pentru echipele de copii ale clubului Juventus și a marcat patru goluri la debutul său, la vârsta de 9 ani.
"Ronaldo a arătat clar tuturor că s-a întors la Manchester United pentru a-i ajuta să câștige trofee. Este încă într-o condiție fizică foarte bune și iubește să demonstreze că nimic nu este imposibil.
Mulți jucători și-au început cariera de antrenor la Manchester United, așa că el crede că ar putea fi o modalitate bună de a începe următorul capitol din carieră", a declarat o sursă din cadrul clubului pentru The Sun.
https://i.eurosport.com/2021/06/25/3160959.jpg
Ronaldo a declarat deja că și-ar dori ca fiul lui să-i calce pe urme. "Mi-ar plăcea să fie fotbalist, pentru că simte pasiune pentru acest sport. Este un competitor și urăște să piardă. Dar asta nu înseamnă nimic, este nevoie de multă dăruire. Uneori, când suntem acasă, îi spun: du-te la banda de alergat, să te miști puțin. Apoi, după banda de alergat, îi spun: du-te acum la apă rece pentru a-ți reveni, pentru a relua mâine din nou", a relatat Cristiano Ronaldo.
Jucătorul echipei Manchester United a revenit în vară pe Old Trafford, după o pauză de 12 ani. El a marcat deja 4 goluri pentru echipă în 4 meciuri oficiale, trei în Premier League și unul în Liga Campionilor.
https://i.eurosport.com/2021/09/21/3224010.jpg
Premier League
Erling Haaland, lăsat perplex de Guardiola! "E o nebunie, nu înțeleg cum e posibil așa ceva"
01/10/2022 LA 12:30
Premier League
Brazilianul Richarlison, explicațiile trecerii sale de la Everton la Tottenham!
17/09/2022 LA 09:47