Manchester United a câștigat doar unul dintre ultimele șase meciuri din Premier League. Victoria a venit împotriva unei echipe a Tottenham Hotspur care traversează o perioadă foarte dificilă și care a recurs la demiterea lui Nuno Espirito Santo. Înfrângerile au fost consemnate în fața lui Liverpool și Manchester City, pe lângă Aston Villa.
https://i.eurosport.com/2021/11/18/3255801.png
În timpul meciului cu Aston Villa, Manchester United a trimis 28 de șuturi pe poartă, dar a marcat zero goluri. Cristiano Ronaldo este fără doar și poate unul dintre cei mai buni lideri, iar portughezul este hotărât să facă din Manchester United o echipă imbatabilă. Până acum, misiunea nu i-a prea ieșit, însă Ronaldo a transmis un mesaj pe Instagram prin care arată cât de mult își dorește ca trupa de pe Old Trafford să exceleze în Premier League.
Cupa Mondială FIFA
Cristiano Ronaldo, în cea mai slabă echipă din faza grupelor Mondialului, alături de 4 qatarezi
ACUM 7 ORE

Cristiano Ronaldo, mesaj războinic înainte de reluarea Premier League

"E vremea să îmbrăcăm din nou tricoul și să ne facem treaba. Haideți să încercăm împreună obiectivele din acest sezon", a scris Cristiano Ronaldo pe rețelele de socializare.La începutul sezonului, fanii lui Manchester United au fost optimişti să-şi vadă echipa lansându-se în sfârşit spre titlu. Paul Scholes susținea la începtului acestui sezon că "diavolii roșii" au toate instrumentele de care au nevoie pentru a concura cu cei mai buni din fotbalul englez în acest sezon.
În decurs de trei luni de sezon, optimismul s-a transformat în frustrare, iar majoritatea fanilor au cerut demiterea managerului Ole Gunnar Solskjaer. Paul Scholes nu și-a exprimat opinia cu privire la această chestiune. Între timp, Rio Ferdinand și Roy Keane au ajuns să susțină și ei că Manchester United ar putea avea nevoie de o schimbare de manager.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/18/3256086.jpg
Cupa Mondială FIFA
Ronaldo a răbufnit când a fost scos de pe teren! "Te grăbești al dracului de rău!" Explicația dată
ACUM O ZI
Cupa Mondială FIFA
Cine sunt favoriții la titlul de Fotbalistul turneului după faza grupelor! Ronaldo nu prinde top 10
IERI LA 18:20