Cristiano Ronaldo traversează o perioadă de excepție după revenirea la Manchester United. Portughezul a marcat 4 goluri în cele 3 apariții în tricoul "diavolilor" și de curând a devenit cel mai bun marcator din istoria echipelor naționale, după dubla reușită contra Irlandei în preliminariile Campionatului Mondial din 2022.

West Ham - Manchester United 1-1. Cristiano Ronaldo aduce egalarea pentru "diavoli" la Londra

Deși fotbalul îi ocupă cea mai mare parte a timpului, Ronaldo a impreisionat mereu prin implicarea în diferite acțiuni caritabile. Gesturile sale din afara terenului i-au adus o popularitate și mai mare, iar cu fiecare ocazie starul lui United demonstrează că este întâi de toate un om deosebit, nu doar un imens fotbalist.
Cupa Mondială FIFA
Nemulțumiri în lotul Portugaliei înainte de sfertul cu Maroc! Cum i-a enervat Ronaldo pe colegii săi
ACUM 12 ORE
Citește și:

Cristiano Ronaldo, gest superb pentru un fotbalist aflat în comă

Ultima "izbândă" de acest fel a lui Ronaldo nu are legătură cu vreun act filantropic, ci presupune o implicare mai mult emoțională a acestuia. Totul are legătură cu drama pe care o trăiește Danny Hodgson, un fotbalist englez care activa în ligile inferioare din Australia și care este fan Manchester United. Acesta se află în comă indusă, după ce a fost rănit grav într-un accident petrecut într-o gară din Perth (Australia).
Aflând despre tragicul episod, Ronaldo nu a rămas indiferent și a transmis un mesaj video către familia fotbalistului, urându-i acestuia însănătoșire grabnică și invitându-l la un meci pe Old Trafford, după ce va ddepăși perioada critică pe care o traversează.
"Salut, Danny! Am auzit povestea ta, sper să te faci bine cât mai curând. Te invit la un meci de-al nostru la Manchester, așa că să te recuperezi cât mai repede", a spus Ronaldo într-un clip care s-a viralizat repede pe rețelele sociale.
Așadar, Ronaldo a demonstrat încă o dată caracterul său deosebit, iar cu siguranță Danny Hodgson va avea parte de una dintre cele mai frumoase suprize din viața sa în momentul în care va vedea mesajul pe care l-a primit de la starul portughez.
https://i.eurosport.com/2021/09/20/3223565.jpg
Fotbal
Răsturnare de situație în cazul transferului lui Ronaldo la Al Nassr! Anunțul presei din Portugalia
07/12/2022 LA 16:53
Premier League
Ten Hag l-a dat repede uitării pe Cristiano Ronaldo! Ce a spus antrenorul lui United despre lusitan
07/12/2022 LA 14:52