Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristiano Ronaldo, uriaș și în afara terenului! Gest emoționant pentru un fotbalist aflat în comă

Nicu Savin

Actualizat 20/09/2021 la 17:47 GMT+3

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai mari sportivi ai planetei, dar portughezul a demonstrat în repetate rânduri că este și un caracter deosebit. Actele sale de caritate sunt arhicunoscute, dar starul lui United a imprsionat rcent printr-un altfel de gest. Aflând despre drama pe care o trăiește un fotbalist englez, CR7 i-a tramis acestuia un mesaj de-a dreptul emoționant.

Cristiano Ronaldo

Credit imagine: Getty Images

Cristiano Ronaldo traversează o perioadă de excepție după revenirea la Manchester United. Portughezul a marcat 4 goluri în cele 3 apariții în tricoul "diavolilor" și de curând a devenit cel mai bun marcator din istoria echipelor naționale, după dubla reușită contra Irlandei în preliminariile Campionatului Mondial din 2022.
picture

West Ham - Manchester United 1-1. Cristiano Ronaldo aduce egalarea pentru "diavoli" la Londra

Deși fotbalul îi ocupă cea mai mare parte a timpului, Ronaldo a impreisionat mereu prin implicarea în diferite acțiuni caritabile. Gesturile sale din afara terenului i-au adus o popularitate și mai mare, iar cu fiecare ocazie starul lui United demonstrează că este întâi de toate un om deosebit, nu doar un imens fotbalist.
Citește și:

Cristiano Ronaldo, gest superb pentru un fotbalist aflat în comă

Ultima "izbândă" de acest fel a lui Ronaldo nu are legătură cu vreun act filantropic, ci presupune o implicare mai mult emoțională a acestuia. Totul are legătură cu drama pe care o trăiește Danny Hodgson, un fotbalist englez care activa în ligile inferioare din Australia și care este fan Manchester United. Acesta se află în comă indusă, după ce a fost rănit grav într-un accident petrecut într-o gară din Perth (Australia).
Aflând despre tragicul episod, Ronaldo nu a rămas indiferent și a transmis un mesaj video către familia fotbalistului, urându-i acestuia însănătoșire grabnică și invitându-l la un meci pe Old Trafford, după ce va ddepăși perioada critică pe care o traversează.
"Salut, Danny! Am auzit povestea ta, sper să te faci bine cât mai curând. Te invit la un meci de-al nostru la Manchester, așa că să te recuperezi cât mai repede", a spus Ronaldo într-un clip care s-a viralizat repede pe rețelele sociale.
Așadar, Ronaldo a demonstrat încă o dată caracterul său deosebit, iar cu siguranță Danny Hodgson va avea parte de una dintre cele mai frumoase suprize din viața sa în momentul în care va vedea mesajul pe care l-a primit de la starul portughez.
Programul meciurilor din Premier League în etapa a 6-a
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo