Manchester United se află într-o situație delicată cu câteva zile înainte de a relua jocurile din Premier League și Liga Campionilor. Cei mai scumpi fundași din lot, Harry Maguire și Raphael Varane, au probleme medicale și ar putea fi absenți la următoarele jocuri. Iar programul nu este deloc simplu în perioada următoare.
Fundașul francez de la Real Madrid s-a accidentat la partida de duminică seara, cu Spania, în finala Ligii Națiunilor (scor 2-1 pentru Les Bleus), motiv pentru care a și fost înlocuit în finalul primei reprize. În aceste zile urmează să facă investigații suplimentare, pentru a afla cât de serioase sunt problemele. Dacă a fost doar o alarmă, o leziune minoră sau fundașul va nevoit să lipsească în următoarea perioadă.
Premier League
Vedetele din Premier League vor să se renunțe la VAR!
02/10/2022 LA 07:47

Criză de fundași centrali la Manchester United! Solskjaer ar putea apela la Phil Jones

Harry Maguire este și el indisponibil pentru o perioadă. În locul lui, Ole Gunnar Solskjaer l-a introdus deja pe Victor Lindelof în echipă. În schimb, dacă Varane nu poate juca sâmbătă la Leicester, managerul norvegian va fi nevoit să apeleze la Phil Jones sau Eric Bailly. Francezul nu a convins în ultima vreme, iar The Sun nu a exclus în acest context ca fundașul englez să marcheze o revenire spectaculoasă în echipă.
Phil Jones s-a confruntat cu probleme medicale destul de serioase, astfel că nu a mai jucat pentru Manchester United de 19 luni, de la o partidă cu Tranmere în FA Cup. Jucătorul în vârstă de 29 de ani a revenit în lot pentru un meci de curând. El a fost rezervă neutilizată împotriva West Ham, în Carabao Cup.
https://i.eurosport.com/2021/01/07/2966927.jpg
Data de întoarcere a lui Harry Maguire încă nu este cunoscută, astfel că Solskjaer speră că accidentarea lui Varane nu este gravă. Mai ales că Manchester United are un program foarte dificil în perioada următoare. După jocul cu Leicester din deplasare, programat sâmbătă și transmis în direct pe Eurosport 1, "diavolii roșii" vor înfrunta Atalanta în Liga Campionilor, Liverpool și Tottenham în Premier League și din nou Atalanta.
Premier League
Erling Haaland, lăsat perplex de Guardiola! "E o nebunie, nu înțeleg cum e posibil așa ceva"
01/10/2022 LA 12:30
Premier League
Brazilianul Richarlison, explicațiile trecerii sale de la Everton la Tottenham!
17/09/2022 LA 09:47