Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Crystal Palace a pus ochii pe un atacant al lui Real Madrid! Fotbalistul cerut de Vieira pe Selhurst Park

Irina Aldea

Publicat 23/12/2021 la 20:13 GMT+2

Crystal Palace pregătește o mutare foarte interesantă pe piața transferurilor. Patrick Vieira, antrenorul "vulturilor", îl vrea pe atacantul lui Real Madrid, Borja Mayoral, împrumutat acum la AS Roma.

Patrick Vieira

Credit imagine: Getty Images

Surse din Marea Britanie anunță că Patrick Vieira îl vrea la Crystal Palace pe Borja Mayoral. Atacantul în vârstă de 24 de ani, în prezent împrumutat de Real Madrid la AS Roma, s-a alăturat echipei italiene în 2020, având în Serie A un contract care se întinde pe 2 sezoane, până pe 30 iunie 2022.
Fotbalistul a impresionat sezonul trecut, marcând 17 goluri în toate competițiile, dar a găsit mai greu ocaziile în actualul sezon, Tammy Abraham fiind în mare măsură preferat în atac de antrenorul italienilor, Jose Mourinho. Mayoral a fost limitat la doar 10 apariții în toate competițiile în acest sezon, marcând o singură dată, iar Roma nu ar încerca să-l cumpere pe atacant la sfârșitul perioadei de împrumut.

Vieira îl vrea pe Borja Mayoral la Crystal Palace

Mai multe publicații din Italia au scris despre posibilitatea ca Mayoral să fie împrumutat la Fiorentina în vara anului 2022. Totuși, potrivit Fiorentina.IT, Crystal Palace este și ea interesată de atacant și are în acest moment cele mai mari șanse să "rezolve" mutarea. Potrivit aceleiași surse, clubul din Premier League ar trebui să plătească aproximativ 15 milioane de euro (12,7 milioane de lire sterline) pentru a-l aduce pe Mayoral pe Selhurst Park.
Produs al academiei de la Madrid, Mayoral a bifat prima apariție în echipa de seniori a galacticilor în 2015, dar de atunci a jucat doar de 33 de ori pentru trupa de pe Bernabeu, marcând de șapte ori. A fost apoi împrumutat la Wolfsburg și Levante, înainte de a fi împrumutat la Roma în octombrie anul trecut.
La începutul acestei luni, Mayoral a fost lăudat de Mourinho după o victorie cu 3-2 în fața bulgarilor de la CSKA Sofia în Europa Conference League: "A fost unul dintre puținele aspecte pozitive", a spus Mourinho. "Golul marcat de el a fost frumos, dar mi-a plăcut și munca pe care a depus-o. Nu sunt surprins, pentru că lucrează mereu din greu".
Premier League Today
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo