Surse din Marea Britanie anunță că Patrick Vieira îl vrea la Crystal Palace pe Borja Mayoral. Atacantul în vârstă de 24 de ani, în prezent împrumutat de Real Madrid la AS Roma, s-a alăturat echipei italiene în 2020, având în Serie A un contract care se întinde pe 2 sezoane, până pe 30 iunie 2022.
Fotbalistul a impresionat sezonul trecut, marcând 17 goluri în toate competițiile, dar a găsit mai greu ocaziile în actualul sezon, Tammy Abraham fiind în mare măsură preferat în atac de antrenorul italienilor, Jose Mourinho. Mayoral a fost limitat la doar 10 apariții în toate competițiile în acest sezon, marcând o singură dată, iar Roma nu ar încerca să-l cumpere pe atacant la sfârșitul perioadei de împrumut.
Fotbal
Cândva adevărate forțe, azi cu șanse mari să retrogradeze! Situația din Top 5 campionate din Europa
14/05/2022 LA 13:04

Vieira îl vrea pe Borja Mayoral la Crystal Palace

Mai multe publicații din Italia au scris despre posibilitatea ca Mayoral să fie împrumutat la Fiorentina în vara anului 2022. Totuși, potrivit Fiorentina.IT, Crystal Palace este și ea interesată de atacant și are în acest moment cele mai mari șanse să "rezolve" mutarea. Potrivit aceleiași surse, clubul din Premier League ar trebui să plătească aproximativ 15 milioane de euro (12,7 milioane de lire sterline) pentru a-l aduce pe Mayoral pe Selhurst Park.
Produs al academiei de la Madrid, Mayoral a bifat prima apariție în echipa de seniori a galacticilor în 2015, dar de atunci a jucat doar de 33 de ori pentru trupa de pe Bernabeu, marcând de șapte ori. A fost apoi împrumutat la Wolfsburg și Levante, înainte de a fi împrumutat la Roma în octombrie anul trecut.
La începutul acestei luni, Mayoral a fost lăudat de Mourinho după o victorie cu 3-2 în fața bulgarilor de la CSKA Sofia în Europa Conference League: "A fost unul dintre puținele aspecte pozitive", a spus Mourinho. "Golul marcat de el a fost frumos, dar mi-a plăcut și munca pe care a depus-o. Nu sunt surprins, pentru că lucrează mereu din greu".
https://i.eurosport.com/2021/12/14/3271732.jpg
The Emirates FA Cup
Chelsea - Liverpool e marea finală din FA Cup! Londonezii au trecut fără mari emoții de Palace
17/04/2022 LA 18:14
The Emirates FA Cup
Tuchel știe ce trebuie să facă Lukaku pentru a recâștiga încrederea la Chelsea. Ce exemplu a dat
17/04/2022 LA 11:30