Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Crystal Palace, dispusă să-și vândă perla în următoarea fereastră de transfer

Andrei Nicolae

Actualizat 06/04/2022 la 00:08 GMT+3

Crystal Palace, una dintre echipele frumoase ale acestui sezon în Premier League, este dispusă să asculte în vară ofertele pentru Wilfried Zaha, după apariția a doi tineri de mare viitor, Michael Olise și Eberechi Eze.

Wilfried Zaha

Credit imagine: Getty Images

Un Crystal Palace fără Wilfried Zaha din sezonul următor devine un scenariu din ce în ce mai acceptabil pe Selhurst Park, susține Daily Mail.
"Vulturii" au reușit să-și construiască o echipă mult mai puțin dependentă de evoluția lui Zaha, omul cheie din ultimii ani. Așadar, există sentimentul că Palace poate face față în sfârșit marilor bătălii și fără perla din Coasta de Fildeș.

Crystal Palace va fi mai flexibilă în negocierile pentru Wilfried Zaha

Apariția lui Michael Olise și Eberechi Eze, care ambii pot evolua pe postul Zaha, o determină pe Palace să fie deschisăîn vară la ofertele pentru Zaha, mai ales având în vedere că contractul lui expiră la sfârșitul sezonului viitor, când poate pleca gratis.
Crystal Palace nu s-a opus nici până acum unui plecări a lui Zaha, doar că a ținut de fiecare dată la preț și nu a fost dispusă să-l cedeze sub 70-80 de milioane de euro. Niciun club nu a fost însă dispusă să plătească un asemenea preț. Arsenal a fost clubul care a insistat cel mai mult pentru transferul ivorianului în ultimii ani.
În noul context, cu post acoperit pentru viitor și Zaha intrând în ultimul an de contract, Palace va fi mai flexibilă în ceea ce privește negocierile.
Orice s-ar întâmpla, clubul din sudul Londrei și-a construit o echipă capabilă să concureze cu echipele de top din Premier League. În ultimele două etape a terminat 0-0 cu Man City și 3-0 cu Arsenal. Zaha a și marcat în acest ultim joc.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo