Un Crystal Palace fără Wilfried Zaha din sezonul următor devine un scenariu din ce în ce mai acceptabil pe Selhurst Park, susține Daily Mail.
"Vulturii" au reușit să-și construiască o echipă mult mai puțin dependentă de evoluția lui Zaha, omul cheie din ultimii ani. Așadar, există sentimentul că Palace poate face față în sfârșit marilor bătălii și fără perla din Coasta de Fildeș.
Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
ACUM 16 ORE

Crystal Palace va fi mai flexibilă în negocierile pentru Wilfried Zaha

Apariția lui Michael Olise și Eberechi Eze, care ambii pot evolua pe postul Zaha, o determină pe Palace să fie deschisăîn vară la ofertele pentru Zaha, mai ales având în vedere că contractul lui expiră la sfârșitul sezonului viitor, când poate pleca gratis.
Crystal Palace nu s-a opus nici până acum unui plecări a lui Zaha, doar că a ținut de fiecare dată la preț și nu a fost dispusă să-l cedeze sub 70-80 de milioane de euro. Niciun club nu a fost însă dispusă să plătească un asemenea preț. Arsenal a fost clubul care a insistat cel mai mult pentru transferul ivorianului în ultimii ani.
În noul context, cu post acoperit pentru viitor și Zaha intrând în ultimul an de contract, Palace va fi mai flexibilă în ceea ce privește negocierile.
Orice s-ar întâmpla, clubul din sudul Londrei și-a construit o echipă capabilă să concureze cu echipele de top din Premier League. În ultimele două etape a terminat 0-0 cu Man City și 3-0 cu Arsenal. Zaha a și marcat în acest ultim joc.
Premier League
Preluarea clubului Chelsea. Oferta lui Todd Boehly va fi aprobată de Guvern în următoarele ore
ACUM O ZI
Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
23/05/2022 LA 12:42