Crystal Palace ia în considerare să zboare pentru partida cu Everton, programată joi, cu câteva ore înainte de meci. Partida se desfășoară de la ora 21:45 și este vitală pentru formația lui Frank Lampard, în tentativa de a evita retrogradarea. "Vulturii" ar putea recurge la această soluție pentru a evita să fie treziți de artificii în miezul nopții, după cum subliniază Daily Mail.
Oficialii clubului din sudul Londrei au pus la cale două planuri, pe fondul îngrijorării că somnul lor înainte de meci ar putea fi întrerupt de fanii lui Everton. Fie să schimbe cazarea în ultimul moment, să caute o locație secrete în afara localității, fie să zboare cu avionul chiar înainte de joc.
Premier League
Cristiano Ronaldo vrea să plece de la United! Vrea trofee, iar pe Old Trafford bate vântul de 5 ani!
ACUM 39 MINUTE

Crystal Palace se teme de jocul de artificii al fanilor lui Everton

La ultimele jocuri ale echipei Everton de pe Goodison Park, delegațiile echipelor Chelsea și Brentford au avut odihna perturbată în nopțile ce au precedat disputele, din cauza "exploziilor" din fața hotelului.
Dacă va alege totuși să călătorească mai devreme, Palace ia în considerare să se cazeze în zona Manchester.
În mod ideal, clubul din sudul Londrei ar prefera să zboare în cursul zilei de joi, pentru a ajunge în Merseyside după-amiaza târziu, înainte de a se îndrepta către Goodison Park. Conform sursei citate, clubul a organizat și varianta zborului de dimineață, dacă prognoza meteo de după-amiază nu este favorabilă.
Echipele care vin în deplasare la Everton stau în general în vecinătatea stadionului cu 24 de ore înainte de meciuri. Dar, deși zborul în ziua unui joc din Premier League pare a fi problematic în pregătirea lui, Palace este încrezătoare că nu va afecta performanța jucătorilor.
Everton se află în mijlocul unei lupte teribile pentru evitarea retrogradării, iar despre suporterii "caramelelor" s-a spus în această perioadă că declanșează în mod deliberat jocul pirotehnic, pentru a-i trezi pe adversari din somn, în speranța de a oferi un avantaj oamenilor lui Frank Lampard.
Premier League
Cristiano Ronaldo a cerut clubului Manchester United să-l lase să plece! Motivul portughezului
ACUM 16 ORE
Premier League
"Liverpool are dreptul de a trece peste structura salarială pentru legenda Mo Salah"
ACUM 18 ORE