Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cum a ajuns Salah jucătorul de clasă mondială de astăzi? "Nu are niciodată zile libere"

Alex Masgras

Publicat 27/10/2021 la 18:18 GMT+3

Mohamed Salah este unul dintre cei mai în formă jucători ai momentului. Egipteanul lui Liverpool are un start de sezon absolut fabulos, iar unul dintre coechipierii săi a făcut tabloul unui jucător de clasă mondială.

Mohamed Salah

Credit imagine: AFP

Mohamed Salah este jucătorul momentului în acest moment. Fotbalistul egiptean al celor de la Liverpool are parte de un început de sezon de excepție, ajungând la 15 goluri în toate competițiile pentru "cormorani".
De asemenea, Mohamed Salah este hotărât să doboare cât mai multe recorduri pentru echipa lui Jurgen Klopp, după ce a marcat în ultimele 10 partide ale lui Liverpool în toate competițiile, record absolut. În partida contra celor de la Manchester United, câștigată fără drept de apel de Liverpool, Salah a devenit primul jucător din istoria Premier League care înscrie un hattrick împotriva lui United pe Old Trafford.
picture

"Teatrul Coșmarurilor" lui Solkjaer. Rezumatul partidei United - Liverpool 0-5

"Salah nu are niciodată zile libere"

Adrian, portarul de rezervă al celor de la Liverpool, a oferit un interviu celor de la goal.com în care a vorbit despre coechipierul său, explicând determinarea cu care acesta se antrenează zi de zi, explicând că este un lucru normal ca Salah să aibă o formă extraordinară, aceasta fiind rezultatul muncii pe care o depune la antrenamente:
"Nu îi știu pe Cristiano Ronaldo sau Lionel Messi, cum se antrenează zi de zi, dar îl știu pe Mo. Este un profesionist desăvârșit. Salah nu are niciodată zile libere, mereu se antrenează sau se recuperează. Chiar și la câteva ore după un meci, el caută modalități de recuperare pentru a fi pregătit la următoarea partidă.
picture

Salah, gol superb împotriva lui City! Egipteanul a driblat tot ce i-a ieșit în cale

Modul în care se antrenează este incredibil. Nu este întâmplătoare forma extraordinară pe care o are. Este unul dintre cei mai buni jucători din lume, arătând un nivel foarte ridicat la fiecare partidă în care marchează, pasează și driblează. Face o treabă grozavă.
Merită din plin tot ce i se întâmplă. Cu toții suntem fericiți pentru el, dar are nevoie de echipă în spatele lui și este conștient de asta. Este unul dintre cei mai modești băieți din vestiar, muncește foarte mult. E un sentiment grozav să știi că ai pe cineva ca Mo. Suntem o echipă și cu toții muncim în fiecare zi, dar da, Mo este pentru mine unul dintre cei mai buni jucători din lume", a spus Adrian.
În campionat, pentru Liverpool urmează partida cu Brighton de pe Anfield, care va fi sâmbătă de la ora 17:00, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul transmisiunilor Eurosport în etapa a 10-a din Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo