Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cum a reacționat Ronaldo, după ce Bruno Fernandes a bătut în locul lui penalty în minutul 90+3, cu Villa, și a ratat

Cristian Mihală

Publicat 25/09/2021 la 17:02 GMT+3

Cristiano Ronaldo a dovedit încă o dată că e un mare caracter. Bruno Fernandes i-a "furat" penaltyul care putea însemna o remiză pentru United în disputa cu Aston Villa, dar fostul vârf de la Juve nu s-a supărat. Mai mult, și-a încurajat conaționalul.

Ronaldo l-a consolat pe Bruno Fernandes, după ratarea penaltyului

Credit imagine: Eurosport

Manchester United a pierdut al 3-lea meci din ultimele 4 disputate în toate competițiile. Hause a dat lovitura pentru Villa, pe Old Trafford, formația din Birmingham impunându-se cu 1-0. "Diavolii" au avut ocazia să înscrie în prelungiri, dar Bruno Fernandes și-a asumat responsabilitatea executării penaltyului, deși pe teren era Ronaldo. A tras, din păcate pentru fani, peste.
Toți ochii au fost imediat pe Ronaldo, în contextul în care la toate echipele unde a evoluat, inclusiv la națională, e obișnuit el să bată loviturile de la 11 metri. De această dată, CR7 l-a lăsat pe conaționalul său să bată, Bruno fiind responsabilul cu penaltyurile înainte de transferul celui mai bun marcator din istoria Champions League.

Ronaldo l-a încurajat pe Bruno Fernandes după penaltyul ratat

Vârful de 36 de ani nu a părut deloc deranjat că Bruno și-a asumat responsabilitatea și nu a gesticult în vreun fel. Dimpotrivă, s-a dus imediat să îl încurajeze pe compatriotul său, știind că acesta trece prin momente grele.
Cei doi au o relație excelentă, Bruno Fernandes fiind cel care a insistat pe lângă conducerea de pe Old Trafford pentru transfer, în vară. În paralel, mijlocașul a vorbit cu CR7 și l-a asigurat că se va simți perfect în Manchester, acolo unde e privit ca un zeu.
picture

Man United - Villa 0-1. Rezumatul partidei

A fost prima înfrângere a lui Ronaldo contra lui Aston Villa, în carieră. El făcuse din formația din Birmingham o victimă preferată în perioada 2003-2009, marcând de 8 ori.
https://twitter.com/SquawkaBet/status/1441718798034165763?s=19
United a pierdut șansa să treacă pe primul loc în Premier League, dar de acum știm un lucru: Ronaldo va avea din nou responsabilitatea executării penaltyurilor pentru "diavoli".
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo