Manchester United a pierdut al 3-lea meci din ultimele 4 disputate în toate competițiile. Hause a dat lovitura pentru Villa, pe Old Trafford, formația din Birmingham impunându-se cu 1-0. "Diavolii" au avut ocazia să înscrie în prelungiri, dar Bruno Fernandes și-a asumat responsabilitatea executării penaltyului, deși pe teren era Ronaldo. A tras, din păcate pentru fani, peste.
Toți ochii au fost imediat pe Ronaldo, în contextul în care la toate echipele unde a evoluat, inclusiv la națională, e obișnuit el să bată loviturile de la 11 metri. De această dată, CR7 l-a lăsat pe conaționalul său să bată, Bruno fiind responsabilul cu penaltyurile înainte de transferul celui mai bun marcator din istoria Champions League.

Ronaldo l-a încurajat pe Bruno Fernandes după penaltyul ratat

Premier League
5 variante pentru Ronaldo, în cazul în care va fi lăsat să plece în iarnă de la Manchester United
ACUM 19 ORE
Vârful de 36 de ani nu a părut deloc deranjat că Bruno și-a asumat responsabilitatea și nu a gesticult în vreun fel. Dimpotrivă, s-a dus imediat să îl încurajeze pe compatriotul său, știind că acesta trece prin momente grele.
Cei doi au o relație excelentă, Bruno Fernandes fiind cel care a insistat pe lângă conducerea de pe Old Trafford pentru transfer, în vară. În paralel, mijlocașul a vorbit cu CR7 și l-a asigurat că se va simți perfect în Manchester, acolo unde e privit ca un zeu.

Man United - Villa 0-1. Rezumatul partidei

A fost prima înfrângere a lui Ronaldo contra lui Aston Villa, în carieră. El făcuse din formația din Birmingham o victimă preferată în perioada 2003-2009, marcând de 8 ori.
https://twitter.com/SquawkaBet/status/1441718798034165763?s=19
United a pierdut șansa să treacă pe primul loc în Premier League, dar de acum știm un lucru: Ronaldo va avea din nou responsabilitatea executării penaltyurilor pentru "diavoli".
Premier League
Haaland, cu un pas în spatele lui Messi! Guardiola a explicat detaliul care face diferența
03/10/2022 LA 13:58
Premier League
City - United 6-3 | Sănmărtean a observat un detaliu care le-a scăpat tuturor, după partida magică
03/10/2022 LA 08:09